Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Vill sälja i fler länder

Aqua Nobel satsar nu på att sälja sitt källvatten i fler. | Foto av Andreas Berheide
Aqua Nobel satsar nu på att sälja sitt källvatten i fler länder och under 2020 hoppas man finnas i bland annat Norden, USA, Kanada, Indien och Kina.

I ett pressmeddelande säger företaget bakom det skånska källvattnet att Aqua Nobel växer snabbt och att man nu siktar på ett stort antal andra länder.
Vid slutet av 2020 är ambitionen att finnas i USA, Kanada, Storbritannien, Indien, Kina, Mellanöstern samt Danmark, Norge och Sverige.

– Konsumenter över hela världen letar aktivt efter mer hållbara och hälsosamma dryckesalternativ, konstaterar man i ett pressmeddelande idag.

Fakta/Aqua Nobel om Aqua Nobel
”Aqua Nobel är ett alkaliskt källvatten från Mörarp, strax utanför Helsingborg. Källan är belägen på 105 meters djup under den fina skånska myllan och upptäcktes 1964. Vattnet har under 100 år vandrat och renats genom lager av sandsten, morän, skiffer och gnejs för att slutligen nå källan där det tappas - helt rent och utan yttre påverkan.
Sedan 2016 säljs källvattnet under varumärket Aqua Nobel. Vattnet har en fin balanserad och naturlig mineralisering med ett högt pH-värde på 8,2. Vattnet är fritt från E-ämnen, utan tillsatt socker och smaksättningen är gjord endast med ekologisk fruktjuice och naturliga aromer”.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.