Ridderheims lanserar två lyxiga produkter

Foto Pressbild
Ridderheims tar ett stort steg in i den svenska matkulturen genom att lansera två nya produkter i samarbete med Västerbottensost®, en av Sveriges mest älskade delikatesser. Den lyxiga plockbrickan och den ljuvliga ostcremen kommer att finnas tillgängliga i butik redan från vecka 11.

Ridderheims, kända för sina innovativa och smakrika plockbrickor, introducerar nu två nya produkter i samarbete med Västerbottensost®. Det svenska ostföretaget Norrmejerier har bidragit med sin populära Västerbottensost till både den lyxiga plockbrickan och den ljuvliga ostcremen, som kommer att förgylla måltider och mingel runt om i landet.

Den första nyheten är plockbrickan ”Mingel Deluxe med Västerbottensost®”, en lyxig variant av Ridderheims populära koncept med färdiga plockbrickor. Denna nyhet erbjuder mild ölkorv smaksatt med Västerbottensost, ljuvligt god ostcreme med Västerbottensost och spröda grissini. Priset för denna exklusiva plockbricka är 44,90 kr för 140 gram.

Den andra nyheten är ”Creme med Västerbottensost®”, en ljuvligt god ostcreme som förhöjer smaken på allt den serveras med. Perfekt som dipp, på en plockbricka eller avnjuten med sked. Denna ostcreme är ett perfekt komplement till en pinsa, pasta eller gratäng. Priset för denna smakrika creme är 33,90 kr för 140 gram.

Hans Mathiason, produktutvecklare på Atria Sverige, kommenterar samarbetet och utvecklingen av ölkorven smaksatt med Västerbottensost: ”Vi har lång erfarenhet av att utveckla ölkorv och vet att ölkorv och ost är en riktigt god kombination som går hem ute i stugorna. Nu när vi har fått möjlighet att jobba med den godaste och mest smakrika ost som vi har i Sverige kan det inte bli annat än fantastiskt.”

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil