Savolax fortsätter satsningen – lanserar färdigkryddat

Savolax fortsätter satsningen – lanserar färdigkryddat
Foto: Savolax
Nu kompletterar Savolax sortimentet i butik med ytterligare två laxprodukter av lax från havet utanför Bömlo. Portionsbitar i tre olika smaker samt laxnuggets i ett färdigt kit med en glace.

Nu kompletterar Savolax sortimentet i butik med två nya laxprodukter från havet utanför Bömlo. Portionsbitar i tre olika smaker samt laxnuggets i ett färdigt kit med en glace.

Portionsbitar har tidigare levererats till fiskhandlare som färdigkryddad, hel laxsida. Nu förpackas den istället av Savolax själva. Här får man en enkel rätt som med fördel serveras med ugnsrostad potatis, grillad sparris och en fräsch ingefärsdressing eller het wasabisås. Alternativt så avnjuter man laxbiten som den är. Portionsbitarna varmröks och penslas efter rökning med en glace varpå de kryddas med ramslök/chili, chili/vitlök eller citronpeppar. Bakom valet av kryddor står VD och grundaren Anna Martinssons själv.

– De nya produkterna syftar till att ge fler människor en smakupplevelse de aldrig glömmer. Därför förpackar vi nu laxen på ett mer lättillgängligt vis och säljer i butik. Både portionsbitar och laxnuggets är gjorda av den finaste laxen och färdiga att servera som de är, säger Anna Martinsson, VD på Savolax.

Även Savolax laxnuggets har funnits att köpa hos fiskhandlare och välsorterade fiskdiskar. Genom att förpacka de små bitarna i en behändig förpackning som ett kit tillsammans med en glace baserad på champagne hoppas Anna att fler ska upptäcka hur gott och enkelt lax kan vara.

– Laxnuggets är en personlig favorit och en perfekt produkt på alla sätt. Den är färdig att äta i sin förpackning ihop med den goda glacen. Det här är ett nytt sätt att uppleva lax och den tanken tycker jag om, säger Anna Martinsson.

Butikslanseringen av portionsbitar och laxnuggets pågår just nu löpande.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil