Sodastream fyller på smaker

Efter fjolårets lansering av Pepsico-smaker går Sodastream nu vidare och utvidgar sin Pepsi-portfölj på den svenska marknaden med smaken Mountain Dew.

I fjol lanserade Sodastream Pepsico-smaker och nu utökar Sodastream sin Pepsi-portfölj och lanserar smaken Mountain Dew på den svenska marknaden.
Hösten 2019 var den svenska och norska marknaden först i världen med att kunna erbjuda konsumenterna Pepsi-smakerna Pepsi, Pepsi Max, 7 Up, 7 Up free och Mirinda.

Nu lägger man till Pepsi-favoriten Mountain Dew och även denna gång är Sverige och grannlandet i väst först ut med lanseringen.
Pepsi-smakerna har snabbt blivit populära och Sodastreams försäljning ökade kraftigt i samband med lanseringen i fjol.

Just smaker är den produktkategori som ökat mest men även flaskor, cylindrar och kolsyremaskiner har ökat vilket tyder på att samarbetet är en succé för företaget.

– Sodastream är väletablerat på den svenska marknaden med 91 procent varumärkeskännedom och vi är mycket glada över att lanseringen av Pepsi-smakerna har skapat mer intresse för vårt varumärke, säger Jörn Viefhues som är vd för SodaStream Nordics.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil