Ica fastigheters vd byter jobb

Foto: Ica Fastigheter

Lena Boberg, som idag är vd för Ica fastigheter, lämnar det jobbet och Ica-gruppen för att istället bli chef för fastigheter i Sverige hos Alecta. Boberg kommer att byta jobb i sommar.

Idag kom beskedet att Ica fastigheters vd Lena Boberg lämnar Ica-gruppen och det nuvarande jobbet.
Istället ska hon bli chef för fastigheter Sverige hos Alecta.

Ica börjar nu leta efter en ny person för jobbet men Lena Boberg kommer att jobba kvar hos Ica fastigheter fram till sommaren.

– Lena har med stort engagemang varit drivande i att utveckla Ica fastigheters strategi som bland annat handlat om att skapa attraktiva platser och destinationer där människor trivs och handlar. Hon har också etablerat våra joint ventures, Ancore och Secore, som hjälpt Ica-gruppen att långsiktigt säkra och utveckla viktiga handelsplatser, sammanfattar Ica-gruppens vd Per Strömberg.

– Lena har varit en mycket uppskattad ledare och kollega för oss inom Icaoch jag önskar henne stort lycka till i framtiden, säger Per Strömberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil