Silver i Kock-VM för svenska laget

Foto Pressbild
Det blev ett silver för Sverige i Culinary World Cup i Luxemburg. Schweiz vann och Norge tog hem tredjeplatsen.

Efter att ha levererat mat i toppklass i både Varmköket och Chef’s Table stod det klart att svenska kocklandslaget tog hem en silvermedalj i Culinary World cup i Luxemburg. 
Guldet gick till Schweiz, medan Norge blev trea.

Efter att ha tränat ihop som lag i 1,5 år var det äntligen dags för Kocklandslaget att vis vad de går för i Culinary World Cup i Luxemburg. För Sverige drog världsmästerskapet igång lördagen den 26 november då de tävlade i grenen Varmköket, eller Restaurant of the Nation som grenen också kallas.

Tidigt morgonen därpå fick de veta att de nått en guldplacering i detta första moment, vilket behövs för att kunna ha chans att knipa en topplacering i tävlingen totalt. 
På tisdagen var det dags för den nya grenen Chef’s Table där laget ännu en gång levererade fantastisk mat. 

Sedan presenterades de slutgiltiga resultaten – Sverige belönades med en silvermedalj medan Schweiz knep guldet och Norge fick brons. 
– Vi är såklart besvikna att vi inte riktigt nådde hela vägen fram, siktet har varit inställt på att försvara vårt guld sen vi började träna ihop som lag. Vi hade tyvärr inte marginalerna på vår sida och det var en riktigt tight strid i toppen där Schweiz bjöd på tufft motstånd, berättar Jens Ericsson, general manager för kocklandslagen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Coop kampanjar med humortrio

Coop fixar festen tillsammans med IJustWantToBeCool, humortrion som i tre Youtube-kanaler har en miljonpublik.

Billigast att köpa storpack på nätet

Dyrt snus? Absolut. Men när Norstat undersöker saken på uppdrag av Snusbolaget är resultatet att man kan tjäna rejält på att handla på nätet.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil