Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Movement laddar för Enervit

Frank, Jonas, Thomas, Jennifer och Tomas är redo inför nya samarbetet. Nu laddar Movement. | Foto: Pressbild
Nytt samarbete, nya kanaler och nya produkter när Movement inleder sitt samarbete med Enervit, stort europeiskt varumärke inom sportnutrition.

1953 grundade den italienska familjen Sorbini företaget Enervit, till en början inriktat på att utveckla drickbar föda till svårt sjuka patienter inom sjukvården.
Under åren utvecklades företaget och började forska inom sportbranschen 1972 med fokus att utveckla energigivande näring för aktiva människor.

2002 lanserades Enervit i Sverige och har sedan dess blivit ett stort och välkänt varumärke inom träning och kosttillskott. Idag finns Enervit etablerat i ca 30 länder och är ett av Europas ledande varumärken inom sportnutrition.

Från 1 augusti ansvarar Movement för hela distributörsledet med allt från logistik, marknadsföring och säljkårsbearbetning nu i tre kanaler.
Under hösten ska nya produkter och kategorier lanseras i varumärket. Enervits Thomas Bylon kommer att följa med till Movement och tar med sig sin expertis inom träning och tidigare erfarenhet från bland annat Polar.  

Ett urval av produkterna säljs idag hos ICA och Axfood och hela sortimentet säljs idag hos de stora kedjorna inom sportfack som Stadium, XXL, Team Sportia och Cyklokteket men även i flera onlinekanaler som Apotea och Svenskt Kosttillskott.
Sportfack är en ny kanal för Movement och säljkåren kommer att bearbeta cirka 200 st fysiska sportbutiker. Dessa är basen för Enervits försäljning i Sverige och denna kanal har en fortsatt stark utveckling. Förutom sporthandeln och dagligvaruhandeln kommer Enervit att bearbetas inom servicehandeln.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.