Apple-återförsäljare stänger fyra butiker

Apple-återförsäljare stänger fyra butiker
Foto: Pressbild
Butikskedjan Appricot Life, som bland annat varit återförsäljare och serviceställe för Apple, stänger nu omedelbart sina fyra butiker runtom i Sverige.

Butikskedjan Appricot Life, som bland annat varit återförsäljare och serviceställe för Apple, stänger nu omedelbart sina fyra butiker runtom i Sverige.

Butikskedjan Appricot Life, som varit återförsäljare för Apple och dessutom serviceställe för dess produkter, stänger nu sina butiker.
Det handlar om fyra butiker och de finns i Uppsala, Åre, Örebro och Örnsköldsvik.

– Orsaken är att Apple har valt att säga upp avtalet med oss, vilket är katastrof för bolaget och de anställda, säger Appricot Lifes vd Peter Selemark till unt.se.

Enligt Selemark har man inte fått någon förklaring från Apple.
– Man får sällan någon förklaring från Apple, och det har inte vi fått mer än att de hänvisar till ett antal klausuler. Jag kan tycka att det känns lite kortsiktigt när vi har varit inne i en pandemi, konstaterar han.

Appricot Life har även haft en butik i Stockholm men den stängde man redan under våren.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil