Fruktbudet skapar deal med Movebybike

Fruktbudet skapar deal med Movebybike
Foto: MoveByBike
Movebybike har skrivit ett samarbetsavtal med Fruktbudet och ska ta ansvar för delar av Fruktbudets leveranser i Malmö från och med nyår.

Movebybike har skrivit ett samarbetsavtal med Fruktbudet och ska ta ansvar för delar av Fruktbudets leveranser i Malmö från och med nyår.

Movebybike Europé AB har skrivit ett samarbetsavtal med Fruktbudet i Norden AB, ett samarbetsavtal som innebär att Movebybike tar ansvar för delar av Fruktbudets leveranser i Malmö i ett samarbete som startar 1 januari 2022.

Movebybike skriver i en pressrelease att man vill växa genom att hitta nya samarbetspartners som kompletterar det leveransflöde man har.
Ambitionen är at få en ökad nyttjandegrad av sina cyklar.

Fruktbudet å sin sida levererar fruktkorgar och andra produkter till arbetsplatser i Sverige och Danmark och har 35 års erfarenhet inom sektorn.
Varje vecka levereras mer än 6 500 bud enligt samma pressrelease.

Det nya samarbetet innebär att Movebybike ansvarar för en del av Fruktbudets leveranser i Malmö från och med nyår.
Samarbetet ska sedan byggas ut och inkludera även Göteborg och Stockholm.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil