Fruktbudet skapar deal med Movebybike

Fruktbudet skapar deal med Movebybike
Foto: MoveByBike
Movebybike har skrivit ett samarbetsavtal med Fruktbudet och ska ta ansvar för delar av Fruktbudets leveranser i Malmö från och med nyår.

Movebybike har skrivit ett samarbetsavtal med Fruktbudet och ska ta ansvar för delar av Fruktbudets leveranser i Malmö från och med nyår.

Movebybike Europé AB har skrivit ett samarbetsavtal med Fruktbudet i Norden AB, ett samarbetsavtal som innebär att Movebybike tar ansvar för delar av Fruktbudets leveranser i Malmö i ett samarbete som startar 1 januari 2022.

Movebybike skriver i en pressrelease att man vill växa genom att hitta nya samarbetspartners som kompletterar det leveransflöde man har.
Ambitionen är at få en ökad nyttjandegrad av sina cyklar.

Fruktbudet å sin sida levererar fruktkorgar och andra produkter till arbetsplatser i Sverige och Danmark och har 35 års erfarenhet inom sektorn.
Varje vecka levereras mer än 6 500 bud enligt samma pressrelease.

Det nya samarbetet innebär att Movebybike ansvarar för en del av Fruktbudets leveranser i Malmö från och med nyår.
Samarbetet ska sedan byggas ut och inkludera även Göteborg och Stockholm.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil