Samarbete ska göra det enklare beställa

Samarbete ska göra det enklare beställa
Ett nytt samarbete skapas nu mellan Stockfiller och Frigoscandia. Foto: Pressbild
Stockfiller och Frigoscandia inleder ett samarbete som inleds med att Lead delivery lanseras, en ny tjänst för leverantörer och handeln.

Stockfiller och Frigoscandia inleder ett samarbete som inleds med att Lead delivery lanseras, en ny tjänst för leverantörer och handeln.

Stockfiller och Frigoscandia inleder alltså ett strategiskt samarbete. Det inleds med att konceptet Leap Delivery lanseras – en tjänst där livsmedelsleverantörer når dagligvaruhandeln via ett integrerat gränssnitt.

Den nya tjänsten innebär att det blir enklare för enskilda butiker att beställa varor som skall direktlevereras. En leverantörs sortiment blir nu inte bara möjligt att beställa via Stockfillers plattform, som redan används av tusentals butiker, utan kan nu levereras direkt via Frigoscandias logistiknätverk, förklarar parterna.

– Tjänsten är helt unik och den första i sitt slag. Nu öppnas nya möjligheter för våra kunder att öka sin försäljning och förbättra lönsamheten samtidigt som konsumenterna får ett mer varierat butiksutbud. Det enda som krävs är att man synliggör sina varor i vår plattform, och med Leap Delivery som tillägg kan Frigoscandia integrerat hantera distributionen mot hela landet, säger Jesper Jannesson, medgrundare av Stockfiller.

Intresset för tjänsten har varit stort, både från väletablerade livsmedelskoncerner, food tech bolag- och startups, säger initiativtagarna.
Exempel på kunder är Orkla Foods Sverige, For Real Foods Nordic och Boalts bröd.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil