Samarbete ska göra det enklare beställa

Samarbete ska göra det enklare beställa
Ett nytt samarbete skapas nu mellan Stockfiller och Frigoscandia. Foto: Pressbild
Stockfiller och Frigoscandia inleder ett samarbete som inleds med att Lead delivery lanseras, en ny tjänst för leverantörer och handeln.

Stockfiller och Frigoscandia inleder ett samarbete som inleds med att Lead delivery lanseras, en ny tjänst för leverantörer och handeln.

Stockfiller och Frigoscandia inleder alltså ett strategiskt samarbete. Det inleds med att konceptet Leap Delivery lanseras – en tjänst där livsmedelsleverantörer når dagligvaruhandeln via ett integrerat gränssnitt.

Den nya tjänsten innebär att det blir enklare för enskilda butiker att beställa varor som skall direktlevereras. En leverantörs sortiment blir nu inte bara möjligt att beställa via Stockfillers plattform, som redan används av tusentals butiker, utan kan nu levereras direkt via Frigoscandias logistiknätverk, förklarar parterna.

– Tjänsten är helt unik och den första i sitt slag. Nu öppnas nya möjligheter för våra kunder att öka sin försäljning och förbättra lönsamheten samtidigt som konsumenterna får ett mer varierat butiksutbud. Det enda som krävs är att man synliggör sina varor i vår plattform, och med Leap Delivery som tillägg kan Frigoscandia integrerat hantera distributionen mot hela landet, säger Jesper Jannesson, medgrundare av Stockfiller.

Intresset för tjänsten har varit stort, både från väletablerade livsmedelskoncerner, food tech bolag- och startups, säger initiativtagarna.
Exempel på kunder är Orkla Foods Sverige, For Real Foods Nordic och Boalts bröd.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil