Sodexos köper K-märkts enheter

Peter Mellin, vd för Sodexo Sverige & Jens Dolk, medgrundare och vd för K-märkt | Foto Pressbild
Sodexo förvärvar restauranggruppen K-märkt. Kedjan finns idag på sex adresser i Stockholm men tänker nu växa i fler svenska städer.

– K-märkt kommer att få möjlighet att växa, utvecklas och servera långt fler måltider än vi kan på egen hand, säger Jens Dolk, medgrundare och vd för K-märkt.

Servicebolaget Sodexo köper nu restauranggruppen K-märkt.  De finns idag på sex adresser i Stockholm, och planerar nu att växa till fler städer tillsammans med Sodexo.

– Vi driver förändring genom hur vi köper och lagar mat, vad vi erbjuder våra kunder och hur vi hanterar matsvinn. På Sodexo har vi redan kreativa och växtbaserade menyer och arbetar framgångsrikt för att minska svinnet. Med inspiration och innovation från K-märkt kommer vi att fortsätta utveckla våra befintliga materbjudanden i Sverige och göra god hållbar mat tillgänglig för fler, säger Peter Mellin, vd för Sodexo Sverige.

– Sodexo delar vår ambition att förändra hur vi producerar och äter mat. K-märkt kommer att få möjlighet att växa, utvecklas och servera långt fler måltider än vi kan på egen hand, samtidigt som vi kan fokusera på det vi gör bäst – laga god och hållbar mat, säger Jens Dolk, medgrundare och vd för K-märkt.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil