Storsatsning och nu är Stora Coop nyinvigt

Storsatsning och nu är Stora Coop nyinvigt
Glada miner när Stora Coop Ersboda nyinvigdes efter storsatsning. Foto: Pressbild Coop Nord
Nu har Coop Nord återinvigt Stora Coop Ersboda efter en investering på drygt 20 miljoner kr för att skapa en modern miljömedveten stormarknad i Umeå.

Nu har Coop Nord återinvigt Stora Coop Ersboda efter en investering på drygt 20 miljoner kr för att skapa en modern miljömedveten stormarknad i Umeå.

Under hösten har Stora Coop Ersboda byggts om till en framtidens stormarknad med fokus på matglädje med sin prisvinnande färskvaruavdelning.
Totalt har Coop Nord investerat drygt 20 miljoner kr i stormarknaden som nyinvigdes i veckan.

– Det är en fantastisk nysatsning på stormarknaden och det är roligt att vara med från start. Jag vill tacka våra medlemmar, kunder och vår personal som haft tålamod under ombyggnationen. Nu är allt på sin plats och vi ser fram emot att hälsa våra medlemmar och kunder välkomna till Umeås största Coop-butik, säger Joakim Flygare, Stora Coop Ersbodas nya stormarknadschef.

– Våra medlemmar och kunder kommer möta en ljus, modern och miljömedveten stormarknad där en av Coops hjärtefrågor, minskat matsvinn, får en viktig plats, berättar Coop Nords vd, Henrik Skyttberg.
– Med en lite mindre yta gör vi stormarknaden lättare att handla i och mer överskådlig. Med fortsatt utpräglad färskvarusatsning kommer våra medlemmar och kunder även fortsättningsvis hitta allt de behöver både till vardag och till fest, tillägger Skyttberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil