Storsatsning och nu är Stora Coop nyinvigt

Storsatsning och nu är Stora Coop nyinvigt
Glada miner när Stora Coop Ersboda nyinvigdes efter storsatsning. Foto: Pressbild Coop Nord
Nu har Coop Nord återinvigt Stora Coop Ersboda efter en investering på drygt 20 miljoner kr för att skapa en modern miljömedveten stormarknad i Umeå.

Nu har Coop Nord återinvigt Stora Coop Ersboda efter en investering på drygt 20 miljoner kr för att skapa en modern miljömedveten stormarknad i Umeå.

Under hösten har Stora Coop Ersboda byggts om till en framtidens stormarknad med fokus på matglädje med sin prisvinnande färskvaruavdelning.
Totalt har Coop Nord investerat drygt 20 miljoner kr i stormarknaden som nyinvigdes i veckan.

– Det är en fantastisk nysatsning på stormarknaden och det är roligt att vara med från start. Jag vill tacka våra medlemmar, kunder och vår personal som haft tålamod under ombyggnationen. Nu är allt på sin plats och vi ser fram emot att hälsa våra medlemmar och kunder välkomna till Umeås största Coop-butik, säger Joakim Flygare, Stora Coop Ersbodas nya stormarknadschef.

– Våra medlemmar och kunder kommer möta en ljus, modern och miljömedveten stormarknad där en av Coops hjärtefrågor, minskat matsvinn, får en viktig plats, berättar Coop Nords vd, Henrik Skyttberg.
– Med en lite mindre yta gör vi stormarknaden lättare att handla i och mer överskådlig. Med fortsatt utpräglad färskvarusatsning kommer våra medlemmar och kunder även fortsättningsvis hitta allt de behöver både till vardag och till fest, tillägger Skyttberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood och Agtira ökar produktionen

Gurkor som kan säljas direkt efter de plockats från plantan. En oslagbart färsk produkt som producerats på ett hållbart sätt helt med minimal vattenförbrukning.

EVENT: Mariestads satsar mer hållbart

Svenskodlad malt – lyfts först på Scandic. Under 2022 startade Spendrups ett nytt samarbete med Lantmännen, där maltkorn har odlats enligt odlingsprogrammet Klimat & Natur.

Fontana är en av Sveriges bästa

Efter årets medarbetarundersökningar kan Fontana för sjätte året i rad fira certifieringen och titulera sig Great Place To Work®

Vi förändrar påskfirandet

Billigare mat, bättre planering och färre rätter på påskbuffén – så kommer svenskarnas påskfirande se ut, när åtta av tio förändrar sitt firande med anledning av ökade matkostnader.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil