Varva ner med ett glas mjölk, lev i muet

Varva ner med ett glas mjölk, lev i muet
Lev i muet, är uppmaningen i Arlas nya kampanj för att få oss att dricka mer mjölk. Foto: Pressbild Arla
Arla lanserar en ny kampanj för att, inte oväntat, få oss att dricka mer mjölk. ”Varva ner med ett glas mjölk och lev i muet”, är budskapet från Arla.

Arla lanserar en ny kampanj för att, inte oväntat, få oss att dricka mer mjölk. ”Varva ner med ett glas mjölk och lev i muet”, är budskapet från Arla.

Hälsotrenden har aldrig varit starkare samtidigt som många unga oroar sig för framtiden och känner en press att räcka till när kraven ökar, hävdar Arla.
Det bäddar för kampanjen för att uppmuntra fler att ”leva lite mer i muet” och ta ett glas mjölk för att varva ned och för återhämtning.

– Att leva upp till bilden av den perfekta, välmående människan kan vara extremt pressande för många unga idag, säger Hanna Wennerdal som är varumärkeschef för mjölk hos Arla.
– Därför vill vi visa på att enkelheten och inställningen till att leva mer hälsosamt ska vara okomplicerat och att återhämtning är minst lika viktigt. Mjölk innehåller mycket näring, perfekt både före och efter din träning, tillägger hon.

Kampanjen Lev i muet, framtagen av Prat PR, siktar på målgruppen 16–33 år med PR- och influenceraktiveringar under året.
Kommunikationen fokuserar på att påminna människor att ta en paus i en annars hektisk vardag där skol- och arbetstid flyter ihop med vardagen, genom att med enkla medel stanna upp, ta ett djupt andetag och helt enkelt bara känna efter.
Den första kampanjen lanseras i juni med fokus på just att Leva i muet och hitta sitt inre lugn genom att varva ner, stanna upp och bara ta en kort paus.
Aktiveringen i traditionella och sociala medier kallar Arla ”Milkfulness”. Under året följer fler aktiveringar med inspiration kring välmående.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Änglamark pasta byter till papp

Änglamark pasta byter till papp. Alla förpackningar byts ut och besparingen blir enligt Coop 300 ton plast per år.

20 år sedan Lidl öppnade i Sverige

25 september var det exakt 20 år sedan Lidl öppnade sina första butiker i Sverige. Idag har kedjan 205 butiker från Trelleborg till Boden.

Inredningsföretag köper studio

Butiksinredningsföretaget Nitton93 köper Studio Johansson Bergvall som under lång tid arbetat med utveckling av bland annat Icanders för Ica Sverige.

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil