Största kebabkedjan kommer till Skärholmen

Döner Kebab kommer till Skärholmen centrum inom kort | Foto: Pressbild
Kebabkedjan German Döner Kebab etablerar sig i Skärholmen centrum. Något exakt datum är inte sagt men öppningen sker under sommaren.

Välkända kebabkoncept German Döner Kebab öppnar i Skärholmen centrum under sommaren. 
Det är den första restaurangen den snabbt expanderande kedjan etablerar i Stockholmsområdet och den tionde hittills i Sverige.

– Att vi nu stärker restaurangutbudet med en kebabrestaurang i världsklass går helt i linje med vår vision för Skärholmen Centrum. German Döner Kebab gör vårt redan attraktiva utbud av mat och dryck än mer ambitiöst, säger Sanna Sultan, centrumchef i Skärholmen.

German Döner Kebab, GDK, startade i Berlin 1989 och har vuxit kraftigt under de senaste fem åren.
Idag finns fler än 1 200 GDK-restauranger över hela världen, vilket bara en indonesisk kedja slår. I Sverige finns hittills tio restauranger inklusive den som öppnas i Skärholmen.
– Etableringen i Skärholmen Centrum är strategiskt viktig för oss då det är vår första restaurang i Stockholm. Skälet till att vi valde just Skärholmen är att det är södra Stockholms mest expansiva område med en mycket intressant framtid, säger Hassan Khan Niazi som är vd för German Döner Kebab Sweden.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil