Pressbyrån öppnar helt obemannad

Pressbyrån öppnar helt obemannad
Reitans affärsutvecklingschef Maria Isaksson frontar den nya Pressbyrån Go som öppnar vid Mall of Scandinavia. Foto: Pressbild
Reitan convenience, som äger Pressbyrån, tar nu ett steg till och öppnar en helt obemannad butik som är placerad utanför Mall of Scandinavia i Solna.

Reitan convenience, som äger Pressbyrån, tar nu ett steg till och öppnar en helt obemannad butik som är placerad utanför Mall of Scandinavia i Solna.

Pressbyrån är alltså på väg att öppna sin första helt fristående och likaledes helt obemannade enhet med namnet Pressbyrån Go.

Det gör man utanför Mall of Scandinavia och erbjuder vad man kallar ”ett fantastiskt koncept”.

Snart öppnar vi vår första helt fristående Pressbyrån Go utanför Westfield Mall of Scandinavia. Möt Maria Isaksson, affärsutvecklingschef på Reitan Convenience, som ansvarar för den satsningen. Här berättar hon om en del av arbetet med möta kunden i en ny tid.

– Det här blir vår första fristående obemannade Pressbyrån Go-butik. Den bygger på samma koncept som vår första Pressbyrån Go, med den stora skillnaden att den här butiken är helt fristående, berättar Reitans affärsutvecklingschef Maria Isaksson i Pressbyråns pressrum.

Vad är det bästa med det obemannade konceptet?
– Det stora med Pressbyrån Go är dels att det är så enkelt för kunden att handla. Men det är också ett fantastiskt koncept eftersom det möjliggör för fastighetsägare och andra aktörer att erbjuda människor möjligheten att handla mat, dryck och andra convenience-produkter även på platser där det inte finns tillräckliga kundflöden för att ha en bemannad butik, sammanfattar Isaksson. Även för den här processen har Corona-läget påverkat utvecklingen, berättar Maria Isaksson.

– När vi började med utvecklingen av Go-konceptet jobbade vi mycket på att göra det tekniskt möjligt att många kunder skulle kunna handla samtidigt – det avvaktar vi nu med. Givet pandemin har vi istället löst det så att man kommer få vara helt själv i butiken.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

Ica-banken höjer sparräntan igen

Ica-banken höjer återigen sparräntan. Den här gången kommer det som en omedelbar reaktion på riksbankens räntebesked torsdag.

Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil