Hemköp öppnar ny butik i Örby 2023

Hemköp öppnar ny butik i Örby 2023
Så här ska det se ut sommaren 2023 när Hemköp öppnar nytt i Örby. Foto: Pressbild
Revs i somras – återuppstår sommaren 2023. Det handlar om Hemköp i Örby där det skapas en helt ny butik med invigning om halvannat år.

Revs i somras – återuppstår sommaren 2023. Det handlar om Hemköp i Örby där det skapas en helt ny butik med invigning om halvannat år.

Sommaren 2023 öppnar Hemköp en ny butik i Örby i södra Stockholm som kommer att skapa ett 20-tal nya jobb.
– Det blir en butik med stark färskvaruprofil, säger Lars Bodelson.

Bröderna Lars och Tomas Bodelson har sedan 1997 drivit en handlarägd Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm.
Nu är fastigheten sedan i somras riven för att ge plats åt ett helt nytt centrum med torg och drygt 100 nya hyresrätter.

– Den nya butiken, som byggs på i stort sett samma plats, får en något större säljyta, 650 kvadratmeter mot tidigare 550, och där vi kommer att utnyttja varje meter maximalt för kundernas bästa, säger Lars Bodelson.

– Vi har skruvat på det nya konceptet lite, med ett ändrat kundvarv samt gett mer yta till vissa utvalda avdelningar. Allt för att det ska bli en områdesbutik som passar de boende i Örby, säger Lars Bodelson som tillsammans med brodern Tomas kommer att driva den som en så kallad 91-9-butik.

Det blir också en butik byggd med hög hållbarhetsstandard och modern teknik, kylar och frysar som drivs på klimatneutral media där överskottsvärmen återvinns samt LED-belysning som är energieffektiv.

Om allt går som planerat börjar bygget av fastigheten någon gång efter nyår och med öppnandet av den nya butiken sommaren 2023.
–  Med en ny toppmodern butik är jag övertygad om att vi kommer att få tillbaka kunderna relativt snabbt, trots ett uppehåll på två år, säger Lars Bodelson.

Fakta/Hemköp Örby, Stockholm
Handlare: Lars och Tomas Bodelson
Säljyta: 650 kvadratmeter
Antal medarbetare: cirka 20
Öppettider: 08.00-22.00 alla dagar
Planerad öppning: sommaren 2023
Övrigt: postombud, p-garage med ett 20-tal kundplatser

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

Ica-banken höjer sparräntan igen

Ica-banken höjer återigen sparräntan. Den här gången kommer det som en omedelbar reaktion på riksbankens räntebesked torsdag.

Ännu ett nytt svenskt snabbmatskoncept

Nu kommer ytterligare ett svenskt restaurangkoncept med ambitionen att utmana de stora snabbmatskedjorna. ”Fiffis” är namnet på den senaste utmanaren.

Hemköp öppnar i nya lokaler i Örby

Nu har Hemköp öppnat sin nya fräscha Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm. Efter två år kunde man slå upp portarna 14 september.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil