Hemköp öppnar ny butik i Örby 2023

Hemköp öppnar ny butik i Örby 2023
Så här ska det se ut sommaren 2023 när Hemköp öppnar nytt i Örby. Foto: Pressbild
Revs i somras – återuppstår sommaren 2023. Det handlar om Hemköp i Örby där det skapas en helt ny butik med invigning om halvannat år.

Revs i somras – återuppstår sommaren 2023. Det handlar om Hemköp i Örby där det skapas en helt ny butik med invigning om halvannat år.

Sommaren 2023 öppnar Hemköp en ny butik i Örby i södra Stockholm som kommer att skapa ett 20-tal nya jobb.
– Det blir en butik med stark färskvaruprofil, säger Lars Bodelson.

Bröderna Lars och Tomas Bodelson har sedan 1997 drivit en handlarägd Hemköp-butik i Örby i södra Stockholm.
Nu är fastigheten sedan i somras riven för att ge plats åt ett helt nytt centrum med torg och drygt 100 nya hyresrätter.

– Den nya butiken, som byggs på i stort sett samma plats, får en något större säljyta, 650 kvadratmeter mot tidigare 550, och där vi kommer att utnyttja varje meter maximalt för kundernas bästa, säger Lars Bodelson.

– Vi har skruvat på det nya konceptet lite, med ett ändrat kundvarv samt gett mer yta till vissa utvalda avdelningar. Allt för att det ska bli en områdesbutik som passar de boende i Örby, säger Lars Bodelson som tillsammans med brodern Tomas kommer att driva den som en så kallad 91-9-butik.

Det blir också en butik byggd med hög hållbarhetsstandard och modern teknik, kylar och frysar som drivs på klimatneutral media där överskottsvärmen återvinns samt LED-belysning som är energieffektiv.

Om allt går som planerat börjar bygget av fastigheten någon gång efter nyår och med öppnandet av den nya butiken sommaren 2023.
–  Med en ny toppmodern butik är jag övertygad om att vi kommer att få tillbaka kunderna relativt snabbt, trots ett uppehåll på två år, säger Lars Bodelson.

Fakta/Hemköp Örby, Stockholm
Handlare: Lars och Tomas Bodelson
Säljyta: 650 kvadratmeter
Antal medarbetare: cirka 20
Öppettider: 08.00-22.00 alla dagar
Planerad öppning: sommaren 2023
Övrigt: postombud, p-garage med ett 20-tal kundplatser

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

En riktigt het aktie

Mitt i debatten och kritiken kring de snabbt stigande matpriserna tar Axfood plats bland Swedbanks favoritaktier. En bra investering, menar banken.

”Proteinskiftet har stannat av”

Proteinskiftet har stannat av, vego backar och växtbaserat ifrågasätts på sina håll med ny styrka. På ”Next Veg” hos Orkla Foods letade man orsaker.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil