Snart dags för hummerpremiär

Årets hummerpremiär äger rum om halvannan vecka. | Foto av Mikael Damkier
Ingen snuskhummer är aktuell när årets hummerpremiär äger rum 22 september i Göteborg i ccoronapandemins fotspår, meddelar Göteborgs fiskauktion.

Årets hummerpremiär äger rum om halvannan vecka, tisdag den 22 september för att vara exakt och i Göteborg, förstås.
– Eftersom premiären lockar mycket folk vill vi i år med tanke på corona hålla lite bättre koll på alla som besöker oss, skriver Göteborgs fiskauktion i en pressrelease. 
– Vi vill att alla som är intresserade av att köpa först och främst skall få plats, därför kommer området för hummerpremiären att vara inhägnat och vi kommer att bocka av vid ingången, påpekar företaget.

Senast 20 september, alltså söndag denna vecka, vill Göteborgs fiskauktion ha anmälningar från alla som är intresserade av årets premiär.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil