Fyller foodtruck med ekologiska smakprov

Fyller foodtruck med ekologiska smakprov
En foodtruck med ekologiska smakprov satsar Krav nu på. Illustration: Pressbild Krav
Malmö, Uppsala och Stockholm är hållplatserna när Krav nu rullar ut en foodtruck över landet, fylld med smakprov på Krav-märkt mat.

Malmö, Uppsala och Stockholm är hållplatserna när Krav nu rullar ut en foodtruck över landet, fylld med smakprov på Krav-märkt mat.

Nu kommer Krav rullande med en foodtruck, för att bjuda på smakprov av Krav-märkt mat från svenska producenter, meddelar organisationen.
 Foodtrucken kommer att ställas upp på platser där många passerar i Malmö, Uppsala och Stockholm under två veckor, 28 september-9 oktober.

– Vi gör det här för att kunna nå många människor som kanske inte brukar handla våra märkta varor, för att de ska få en chans att upptäcka och smaka på Krav-märkt och ekologisk mat, säger organisationens vd Anita Falkenek.

Foodtrucken kommer att fyllas med produkter från Falköpings mejeri, Frebaco, Magnihill, Svegro och Saltå kvarn.
Av dessa produkter gör kockar i foodtrucken smakportioner med grillost, ärtguacamole, matvete och färska örter, med torkad frukt efteråt. Rundturen med foodtrucken ingår i höstkampanjen Ät bättre i skördetider, som pågår under samma tid.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil