Fyller foodtruck med ekologiska smakprov

Fyller foodtruck med ekologiska smakprov
En foodtruck med ekologiska smakprov satsar Krav nu på. Illustration: Pressbild Krav
Malmö, Uppsala och Stockholm är hållplatserna när Krav nu rullar ut en foodtruck över landet, fylld med smakprov på Krav-märkt mat.

Malmö, Uppsala och Stockholm är hållplatserna när Krav nu rullar ut en foodtruck över landet, fylld med smakprov på Krav-märkt mat.

Nu kommer Krav rullande med en foodtruck, för att bjuda på smakprov av Krav-märkt mat från svenska producenter, meddelar organisationen.
 Foodtrucken kommer att ställas upp på platser där många passerar i Malmö, Uppsala och Stockholm under två veckor, 28 september-9 oktober.

– Vi gör det här för att kunna nå många människor som kanske inte brukar handla våra märkta varor, för att de ska få en chans att upptäcka och smaka på Krav-märkt och ekologisk mat, säger organisationens vd Anita Falkenek.

Foodtrucken kommer att fyllas med produkter från Falköpings mejeri, Frebaco, Magnihill, Svegro och Saltå kvarn.
Av dessa produkter gör kockar i foodtrucken smakportioner med grillost, ärtguacamole, matvete och färska örter, med torkad frukt efteråt. Rundturen med foodtrucken ingår i höstkampanjen Ät bättre i skördetider, som pågår under samma tid.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil