Fyller foodtruck med ekologiska smakprov

Fyller foodtruck med ekologiska smakprov
En foodtruck med ekologiska smakprov satsar Krav nu på. Illustration: Pressbild Krav
Malmö, Uppsala och Stockholm är hållplatserna när Krav nu rullar ut en foodtruck över landet, fylld med smakprov på Krav-märkt mat.

Malmö, Uppsala och Stockholm är hållplatserna när Krav nu rullar ut en foodtruck över landet, fylld med smakprov på Krav-märkt mat.

Nu kommer Krav rullande med en foodtruck, för att bjuda på smakprov av Krav-märkt mat från svenska producenter, meddelar organisationen.
 Foodtrucken kommer att ställas upp på platser där många passerar i Malmö, Uppsala och Stockholm under två veckor, 28 september-9 oktober.

– Vi gör det här för att kunna nå många människor som kanske inte brukar handla våra märkta varor, för att de ska få en chans att upptäcka och smaka på Krav-märkt och ekologisk mat, säger organisationens vd Anita Falkenek.

Foodtrucken kommer att fyllas med produkter från Falköpings mejeri, Frebaco, Magnihill, Svegro och Saltå kvarn.
Av dessa produkter gör kockar i foodtrucken smakportioner med grillost, ärtguacamole, matvete och färska örter, med torkad frukt efteråt. Rundturen med foodtrucken ingår i höstkampanjen Ät bättre i skördetider, som pågår under samma tid.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

Rättelse: Skapar en ny enhet

Tolv av Lekias 170 handlarägda butiker i Sverige och Norge genomför en koncernbildning inom Lekia. Den nya koncernens namn är Lekledaren.

Jättesatsning av Löfbergs i Karlstad

Familjen Löfberg, som äger kafferosteriet med samma namn, gör nu en jättesatsning i Karlstad med, bland annat, ett nytt stort kafferosteri.

Ny formel ska hjälpa med klappar

En ny formel ska hjälpa oss att köpa rätt julklappar, något som enligt en undersökning oroar väldigt många svenskar.

Nya EU-regler för förpackningar

EU har antagit nya regler för förpackningar och avfall från förpackningar. Samtidigt skapar man ett förbud mot s k ”evighetskemikalier”.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil