De tar över i Trollhättan

Nu tar handlarparet över en större butik! | Foto av Håkan Ingelsson
I höst tar handlarparet Christian Palmén och Marie Larsson över Ica Matmor i Trollhättan efter att tidigare ha drivit Ica Nära Ljung i Herrljunga.

I snart åtta år har Christian Palmén och Marie Larsson tillsammans drivit Ica Nära Ljung i Herrljunga kommun och även bott där.
Nu lämnar de landsortsbutiken för att istället ta över Ica Supermarket Matmor i Odenhuset i Trollhättan.

Det övertagandet sker 1 september och paret ser fram emot nysatsningen.
– Det blir en stor förändring för både oss och Trollhättan. Vi är riktiga handlare från grunden och älskar vårt arbete, men vi kände att det var dags för en förändring och en ny utmaning. Trollhättan verkar vara en härlig stad, säger Christian Palmén till ttela.se.

Ica Matmor är nästan dubbelt så stor jämfört med den butik de driver idag men den stora utmaningen ser de i den nya kundgrupp de kommer att möta som cityhandlare i Trollhättan med ett läge nära högskolan.

– Vi har högt ställda förväntningar både på butiken och vad vi ska göra. Ica Matmor ska inte bara vara kompletteringsbutik, utan man ska kunna handla hela sin måltid hos oss. Vi vill ge Maxi, Willys och Coop en match.
Nu ska de även få sin nuvarande Ica Nära-butik såld men fram tills det blir en ny ägare där ska paret driva båda butikerna.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

En riktigt het aktie

Mitt i debatten och kritiken kring de snabbt stigande matpriserna tar Axfood plats bland Swedbanks favoritaktier. En bra investering, menar banken.

”Proteinskiftet har stannat av”

Proteinskiftet har stannat av, vego backar och växtbaserat ifrågasätts på sina håll med ny styrka. På ”Next Veg” hos Orkla Foods letade man orsaker.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil