Svenskt tångbolag lanserar sallad

Cajsa Torell, vd för Kobb | Foto Pressbild
Lästid: < 1 minut
Svenska tångbolaget Kobb lanserar nu sin första produkt, en sockertångssallad som ska säljas på asiatiska kedjan Sushiyama.

I ett samarbete med kocken Frida Ronge lanserar nu Kobb sin första produkt som är en sockertångssallad med asiatisk smak.

Efter samarbetet med kocken Frida Ronge lanserar Kobb sin första produkt, en sockertångsallad med asiatisk smak.
Tångsalladen kommer att säljas på kedjan Sushiyama med start 15 november.

Göteborgs-baserade Kobb odlar tång i havet på Västkusten. Sedan i början av året samarbetar de med kocken och matkreatören Frida Ronge.
– Jag har länge velat hitta en samarbetspartner gällande utveckling av produkter med tång eftersom denna fantastiska råvara ligger mig varmt om hjärtat sedan många år tillbaka, säger Frida Ronge i ett pressmeddelande.

Först ut med att erbjuda den nya produkten är Sushiyama, där den kommer att säljas under namnet Nordic goma wakame.
– Det är fantastiskt roligt att kunna lansera en helt ny och revolutionerande produkt av klimatpositiv nordisk sockertång, säger Cajsa Torell, vd för Kobb.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil