Gör ny reklamkopia

Efter SVT:s slow tv-succé med ”Den stora älgvandringen” kommer nu Delicato med en tio timmar lång vandring för Delicatoprodukterna genom fabriken i Segeltorp. | Foto: Mattias Zetterlund
Delicato låter en ny kopia se dagens ljus i PR-jobbet genom sin variant av SVT-succén ”Älgvandringen”, namnet blir ”Den stora Delicatoinventeringen”.

Delicato har under många år gjort sig känt för marknadsföringskampanjer som sticker ut genom att man hakar på något populärt prospekt och gör en egen kopia av något som de flesta läsare och tittare känner igen. Nu är det dags igen.

Efter SVT:s slow tv-succé med ”Den stora älgvandringen” kommer nu Delicato med en tio timmar lång vandring för Delicatoprodukterna genom fabriken i Segeltorp.
Namnet på kampanjen blir ”Den stora Delicatoinventeringen”.

Kampanjen är också den första som Crosby gör för Delicato på sociala medier och är, för övrigt, det tredje exemplet på kort tid på hur SVT:s älgvandring influerat den kommersiella reklamvärlden.

Den nya Delicatovandringen kommer att sändas på Youtube nästa lördag, 9 maj, och även innehålla ett tävlingsmoment där det gäller att räkna alla produkter som passerar på det löpande bandet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Nu når Coop snart inte lika långt norrut

Det är Coops nordligaste butik – men inte länge till. Ett kommunalt nej till en utbyggnad gör att man istället väljer att lägga ned butiken i Katterjåkk.

Skörden väntas öka Rekordskörd av raps

Årets spannmålsskörd väntas bli elva procent högre än förra året och när det gäller skörden av oljeväxter blir årets skörd 2000-talets största.

H&M:s nya jättelager Satsar stort i Polen

75 000 kvadratmeter och två våningar handlar det om när H&M nu byggt ut sitt befintliga distributionscenter i polska Stryków för att möta efterfrågan.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil