Gör ny reklamkopia

Efter SVT:s slow tv-succé med ”Den stora älgvandringen” kommer nu Delicato med en tio timmar lång vandring för Delicatoprodukterna genom fabriken i Segeltorp. | Foto: Mattias Zetterlund
Delicato låter en ny kopia se dagens ljus i PR-jobbet genom sin variant av SVT-succén ”Älgvandringen”, namnet blir ”Den stora Delicatoinventeringen”.

Delicato har under många år gjort sig känt för marknadsföringskampanjer som sticker ut genom att man hakar på något populärt prospekt och gör en egen kopia av något som de flesta läsare och tittare känner igen. Nu är det dags igen.

Efter SVT:s slow tv-succé med ”Den stora älgvandringen” kommer nu Delicato med en tio timmar lång vandring för Delicatoprodukterna genom fabriken i Segeltorp.
Namnet på kampanjen blir ”Den stora Delicatoinventeringen”.

Kampanjen är också den första som Crosby gör för Delicato på sociala medier och är, för övrigt, det tredje exemplet på kort tid på hur SVT:s älgvandring influerat den kommersiella reklamvärlden.

Den nya Delicatovandringen kommer att sändas på Youtube nästa lördag, 9 maj, och även innehålla ett tävlingsmoment där det gäller att räkna alla produkter som passerar på det löpande bandet.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Stark rapport från Clas Ohlson

Clas Ohlson redovisar en stark försäljningsutveckling och förbättrad lönsamhet. ”Lyckats imponerande”, betygsätter koncernchefen.

Karin Andrén ny HR-direktör hos Ica

Karin Andrén har fått jobbet som HR-direktör hos Ica-gruppen. Hon har tidigare jobbat i HR-sammanhang för H&M där hon varit sedan 2011.

Åtta av tio vill ha fysiska julkort

I en undersökning som Postnord presenterar säger åtta av tio svarande lämpligt nog att de helst vill ha julkort och julhälsningar i postlådan.

Hammars julmust vann litet jultest

När Aftonbladet lät elva personer göra ett blindtest av julmust fick Hammars bryggeris julmust med kardemummasmak störst bifall.

Så vill svenskar fira hållbar jul

Hållbarhet och jul är inga begrepp som direkt kopplar armkrok bland svenskarna. Nu pekar ändå undersökningar på att fler börjar tänka hållbart.

Digitalisering stör inte julen

En ny undersökning visar att de flesta inte tycker att digitaliseringen stör julfirandet – men att många stör sig på ”julskryt” i sociala medier.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil