Hon tar över Svenskmärkning

Ulrika Ekström blir ny vd för Svenskmärkning AB. Hon tar över jobbet från 1 januari och gör det med en lång erfarenhet från livsmedel och handel.

Ulrika Ekström blir alltså ny vd för Svenskmärkning AB vid årsskiftet men är på inga vis ny livsmedelsbranschen.
Som konsult och vd har hon länge arbetat med frågor kring svensk livsmedelsindustri och dagligvaruhandel.

– Jag är stolt över svensk matproduktion och över att få arbeta med den frivilliga ursprungsmärkningen Från Sverige. Frågor som rör lantbruk, livsmedelsproduktion och mat har varit en röd tråd i min karriär och det här kändes som ett naturligt nästa steg, säger Ulrika Ekström själv efter att ha fått det nya jobbet.

– Ulrikas gedigna erfarenhet från livsmedelssektorn, i kombination med hennes positiva och drivande personlighet, gör att jag är säker på att hon kommer att leda Från Sverige-märkningen mot nya framgångar, säger Björn Hellman som är styrelseordförande för Svenskmärkning.

– Med sig i det arbetet har hon dessutom ett kompetent team av medarbetare samt en mycket engagerad styrelse. Allt talar för en fortsatt stark utveckling av Från Sverige-märkningen framöver, tror Hellman.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil