Lagerhaus fortsätter poppa upp

Nu fortsätter Lagerhaus och siktar på ytterligare två tillfälliga butiker vilka båda öppnar i slutet av denna månad. | Foto av Roland Magnusson
Kedjan Lagerhaus fortsätter satsa på tillfälliga Lagerhaus-butiker i olika städer i landet. Senaste årets popup-satsning fortsätter nu med två nya.

Popup-butiker blir ett alltmer frekvent koncept i en tid då konsumentströmmarna rör sig allt snabbare och butikskedjorna både vill vara på tå och samtidigt inte binda kapital och personal vid lägen som kan tappa i kundfrekvens.

En kedja som har utvecklat konceptet med tillfälliga butiker rejält är Lagerhaus vars inredningsbutiker nu under ett år fått se popup-butiker dyka upp i olika städer runt om i Sverige.
Först ut var en popup-butik på Ringen på Södermalm i Stockholm och sedan har Lagerhaus följt upp med tillfälliga butiker i Sickla i Nacka, på Emporia i Malmö, i Forumkvarteret i Uppsala och från början av juli i Torp köpcenter i Uddevalla.

Nu fortsätter Lagerhaus och siktar på ytterligare två tillfälliga butiker vilka båda öppnar i slutet av denna månad.
25 augusti öppnar man en pop up-butik i Jönköping, på Asecs, och två dagar senare är det dags för ytterligare en tillfällig butik i Stockholm, närmare bestämt i Västermalmsgallerian på Kungsholmen.

– Västermalmsgallerian är ett attraktivt köpcentrum där vi har många engagerade kunder. Vi ser fram mot etableringen, säger Jerker Levin,
vd för Lagerhaus som även har ungefär 40 stationära butiker i Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

För stora skulder – ny e-handlare i konkurs

Skylark är bolaget bakom work- och streetwear-butiken Sivletto på Hötorget i Stockholm.Ägarna Roger Sundström och Fredde Martins har även drivit e-handel via plattformen Sivletto.com. Nu

Dålig kunskap om fysisk aktivitet

Sedan drygt ett år tillbaka finns officiella svenska riktlinjer kring fysisk aktivitet. Men endast tre av tio i en ny undersökning vet hur mycket man ska röra på sig.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil