Lagerhaus fortsätter poppa upp

Nu fortsätter Lagerhaus och siktar på ytterligare två tillfälliga butiker vilka båda öppnar i slutet av denna månad. | Foto av Roland Magnusson
Kedjan Lagerhaus fortsätter satsa på tillfälliga Lagerhaus-butiker i olika städer i landet. Senaste årets popup-satsning fortsätter nu med två nya.

Popup-butiker blir ett alltmer frekvent koncept i en tid då konsumentströmmarna rör sig allt snabbare och butikskedjorna både vill vara på tå och samtidigt inte binda kapital och personal vid lägen som kan tappa i kundfrekvens.

En kedja som har utvecklat konceptet med tillfälliga butiker rejält är Lagerhaus vars inredningsbutiker nu under ett år fått se popup-butiker dyka upp i olika städer runt om i Sverige.
Först ut var en popup-butik på Ringen på Södermalm i Stockholm och sedan har Lagerhaus följt upp med tillfälliga butiker i Sickla i Nacka, på Emporia i Malmö, i Forumkvarteret i Uppsala och från början av juli i Torp köpcenter i Uddevalla.

Nu fortsätter Lagerhaus och siktar på ytterligare två tillfälliga butiker vilka båda öppnar i slutet av denna månad.
25 augusti öppnar man en pop up-butik i Jönköping, på Asecs, och två dagar senare är det dags för ytterligare en tillfällig butik i Stockholm, närmare bestämt i Västermalmsgallerian på Kungsholmen.

– Västermalmsgallerian är ett attraktivt köpcentrum där vi har många engagerade kunder. Vi ser fram mot etableringen, säger Jerker Levin,
vd för Lagerhaus som även har ungefär 40 stationära butiker i Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil