Lagerhaus fortsätter poppa upp

Nu fortsätter Lagerhaus och siktar på ytterligare två tillfälliga butiker vilka båda öppnar i slutet av denna månad. | Foto av Roland Magnusson
Kedjan Lagerhaus fortsätter satsa på tillfälliga Lagerhaus-butiker i olika städer i landet. Senaste årets popup-satsning fortsätter nu med två nya.

Popup-butiker blir ett alltmer frekvent koncept i en tid då konsumentströmmarna rör sig allt snabbare och butikskedjorna både vill vara på tå och samtidigt inte binda kapital och personal vid lägen som kan tappa i kundfrekvens.

En kedja som har utvecklat konceptet med tillfälliga butiker rejält är Lagerhaus vars inredningsbutiker nu under ett år fått se popup-butiker dyka upp i olika städer runt om i Sverige.
Först ut var en popup-butik på Ringen på Södermalm i Stockholm och sedan har Lagerhaus följt upp med tillfälliga butiker i Sickla i Nacka, på Emporia i Malmö, i Forumkvarteret i Uppsala och från början av juli i Torp köpcenter i Uddevalla.

Nu fortsätter Lagerhaus och siktar på ytterligare två tillfälliga butiker vilka båda öppnar i slutet av denna månad.
25 augusti öppnar man en pop up-butik i Jönköping, på Asecs, och två dagar senare är det dags för ytterligare en tillfällig butik i Stockholm, närmare bestämt i Västermalmsgallerian på Kungsholmen.

– Västermalmsgallerian är ett attraktivt köpcentrum där vi har många engagerade kunder. Vi ser fram mot etableringen, säger Jerker Levin,
vd för Lagerhaus som även har ungefär 40 stationära butiker i Sverige.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil