Stänger och öppnar i Helsingborg

Den här veckan har det blivit officiellt att Åhléns stänger sitt centrala varuhus i Helsingbor. | Foto av Bertil Olsson
Åhléns stänger sitt centrala varuhus i Helsingborg men öppnar en Åhléns outlet på Väla utanför staden, där man redan har ett reguljärt Åhléns-varuhus.

Den här veckan har det blivit officiellt att Åhléns stänger sitt centrala varuhus i Helsingborg, det som under ett antal decennier legat på Kullagatan, den centrala gågatan.
Nu kommer beskedet att man öppnar en outlet utanför Helsingborg istället.

På Väla, Skånes största köpcentrum och beläget utanför Helsingborg, har Åhléns idag ett reguljärt varuhus men det kommer alltså att få sällskap av en Åhléns outlet.
Ambitionen är att öppna denna innan eller runt nyår.

Det blir Åhléns sjunde outlet sedan man drog igång konceptet 2018 Nu har man öppnat i Västerås, Norrköping, Södertälje, Sundsvall, Örebro och i Sickla, i det sistnämnda fallet en pop up-butik.
Åhléns outlet på Väla ska ligga granne med Mio, Stadium outlet och Lager 157.

– Våra kunder har länge efterfrågat ett Åhléns outlet i Skåne och när ett attraktivt läge dök upp i Väla var det ett enkelt val att etablera oss här, utanför Helsingborg, säger Stina Klaesson, vd för Åhléns outlet i ett pressmeddelande.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil