Stänger och öppnar i Helsingborg

Den här veckan har det blivit officiellt att Åhléns stänger sitt centrala varuhus i Helsingbor. | Foto av Bertil Olsson
Åhléns stänger sitt centrala varuhus i Helsingborg men öppnar en Åhléns outlet på Väla utanför staden, där man redan har ett reguljärt Åhléns-varuhus.

Den här veckan har det blivit officiellt att Åhléns stänger sitt centrala varuhus i Helsingborg, det som under ett antal decennier legat på Kullagatan, den centrala gågatan.
Nu kommer beskedet att man öppnar en outlet utanför Helsingborg istället.

På Väla, Skånes största köpcentrum och beläget utanför Helsingborg, har Åhléns idag ett reguljärt varuhus men det kommer alltså att få sällskap av en Åhléns outlet.
Ambitionen är att öppna denna innan eller runt nyår.

Det blir Åhléns sjunde outlet sedan man drog igång konceptet 2018 Nu har man öppnat i Västerås, Norrköping, Södertälje, Sundsvall, Örebro och i Sickla, i det sistnämnda fallet en pop up-butik.
Åhléns outlet på Väla ska ligga granne med Mio, Stadium outlet och Lager 157.

– Våra kunder har länge efterfrågat ett Åhléns outlet i Skåne och när ett attraktivt läge dök upp i Väla var det ett enkelt val att etablera oss här, utanför Helsingborg, säger Stina Klaesson, vd för Åhléns outlet i ett pressmeddelande.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil