Systemet till Ullared men inte för nära

Systemet kommer till Ullared | Foto Pressbild, Systembolaget
Systembolaget kommer att öppna en butik i Ullared men vill inte vara för nära lågprisbutikerna, för att inte förknippas med dem.

Det är nu klart att Systembolaget kommer att öppna en butik i Ullared, men också att det blir på ett visst avstånd från lågpriseldoradot.

Systembolaget har en längre tid försökt hitta en etablering vid Ullared och har nu hittat lokalen.
Det blir Netonnets gamla lokaler en bit från Gekås som blir stället man öppnar butik p.

– Vi vill inte förknippa oss direkt med Gekås eftersom vi inte säljer lågpris, säger Karin Willebrand, etableringsansvarig hos Systembolaget, till lokaltidningen Hallands nyheter.

– Vi kommer inte ta hela ytan som Netonnet har haft utan vi kommer ta ungefär 860 kvadratmeter. En giv från början var att vi inte skulle ha hela lokalen för vi är inte i behov av det.Betydelsen av att ha Gekås i närheten är oklar, säger Systembolagets etableringsansvariga.

– Den är svårbedömd, mer svårbedömd än många andra av Systembolagets butiker. Jag tror att de som bor nära, som turistar och de som handlar livsmedel i närheten kommer att besöka den. Men jag tror inte att huvudparten av dem som handlar på Gekås kommer att handla i vår butik, spår Karin Willebrand.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil