Ica smyger med vem som blir nye Ica-Stig

Ica smyger med vem som blir nye Ica-Stig
Loa Falkman är inne på upploppet som Ica-Stig – nu ska efterträdaren snart avslöjas. Foto: Pressbild Ica

Loa Falkmans efterträdare som Ica-Stig är förstås klar – men avslöjandet ska ske genom ledtrådar så att man kan suga ut det göttaste ur tronskiftet.

Som ingen lär ha missat gör Loa Falkman nu sin sista insats som Ica-Stig och efter nummer ett Hans Mosesson och nummer två Loa Falkman ska nu nummer tre komma och ta över butikens stafettpinne.

Den 31 januari avslöjas Loa Falkmans efterträdare men Ica är naturligtvis proffsiga nog för att suga på karamellen i tre steg där det första är att Falkman slutar, det tredje att efterträdaren presenteras men det andra att vi under veckorna fram till 31 januari ska få ledtrådar till vem efterträdaren är.

Den sista filmen med Loa Falkman visas med start vecka 3, 18 januari, och efterträdaren avslöjas söndag 31 januari klockan 21.15 i TV4.

– Inför avslöjandet av Loa Falkmans ersättare den 31 januari kommer vi släppa ett antal ledtrådar kring Loas efterträdare, både i reklamfilmerna och i våra övriga kanaler. Den som lyckas gissa rätt har bland annat möjligheten att vinna en roll i en av Icas reklamfilmer, berättar Ica Sveriges marknadsdirektör Josefin Lundmark.

Tävlingsperioden pågår mellan den 11 och 31 januari där det veckovis presenteras nya ledtrådar. 
Icas stamkunder får även en extra ledtråd via Icas app några timmar före avslöjandet i TV4.

Det är snart 20 år sedan reklamfilmerna om Ica-Stig och hans butik började sändas i tv och 2007 utnämndes reklamserien till den längsta i historien av Guinness rekordbok. 
Under de första 13 åren axlade Hans Mosesson huvudrollen som hela Sveriges Ica-Stig och de senaste sex åren har Loa Falkman haft rollen.

– Vi är otroligt stolta över det arbete som Stig och hans kollegor i butiken gjort för att marknadsföra Ica och underhålla våra kunder. Loa Falkman har med sin professionalism, karisma och humor haft en stor del i att filmerna är så uppskattade och jag vill rikta ett varmt tack till honom för sex fantastiska år som Ica-Stig, avslutar Josefin Lundmark.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

powered by Typeform
Lidl Sverige utsett till Top employer

Lidl Sverige utsett till Top employer

Europeiska institutet Top employer har utsett Lidl Sverige till “Top employer Sverige”. Certifieringen bygger på en rad krav kring arbetsgivarfrågor.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.