Blir ännu bigger baby nu

En större Baby - Inte denna baby. Babyworld köper Big Baby. | Foto : Galina Fedoseeva
Uppsala-företaget Babyworld har köpt den konkurrerande butikskedjan Big baby och expanderar nu rejält och har nu nio butiker över halva Sverige.

Uppsala-företaget Babyworld har köpt den konkurrerande butikskedjan Big baby och ska nu expandera rejält enligt plan.

Babyworld omsatte förra året strax under 86 miljoner kr men tror sig efter köpet kunna landa på en årsomsättning på cirka 350 miljoner kr inklusive e-handel.
Efter att ha köpt Big baby äger man nu sammanlagt nio butiker och alla kommer i fortsättningen att ha varumärket Babyworld.

Nu uppköpta Big baby har sju butiker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Babyworld började 2016 med en butik i Gränbystaden i Uppsala och har även varit etablerad i Västerås.

– Vårt mål är att bli marknadsledande inom babyfackhandel i Sverige och att förvärva dessa välrenommerade och strategiskt belägna butiker känns som ett stort och avgörande steg i den riktningen, skriver Babyworlds vd Dennis Söderqvist i en pressrelease.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil