Promillegång även på gång i Göteborg

Promillegång även på gång i Göteborg
Foto: Mostphotos
Lördag 18 september är det dags för en alkoholhaltig promenad mellan restauranger i Göteborg med sex stopp för mat och sprit, meddelar Moveat Akvavit.

Lördag 18 september är det dags för en alkoholhaltig promenad mellan restauranger i Göteborg med sex stopp för mat och sprit, meddelar Moveat Akvavit.

Lördagen 18 september genomförs Moveat Akvavit på sex olika restauranger i Göteborg.
På varje ställe serveras en legendarisk akvavit tillsammans med en utvald maträtt.
Restaurangerna besöks i valfri takt och ordning och det begränsade antalet biljetter har nu släppts till försäljning, meddelar arrangören.

MovEat är en mat- och dryckespromenad där besökarna navigerar sig runt mellan de utvalda restaurangerna med hjälp av en app.
Genom appen planerar varje sällskap sin egen rutt för att smaka sig igenom dagen och inta mat och alkohol.

18 september genomförs en Moveat Akvavit i Göteborg där gästerna besöker Koks, Noot Nordic Kitchen, Totale, Berzelii choklad, Schnitzelplatz Lagerhuset samt Sjöbaren.
På varje stopp serveras sprit i form av en klassisk akvavit tillsammans med en maträtt som representerar restaurangen.

– Akvavit är en unik dryck för Norden som passar till betydligt fler tillfällen än de klassiska högtiderna, säger Marcus Pedersen hos arrangerande Arcus Sweden.
– Under vandringen får gästerna uppleva flera av Göteborgs trevligaste restauranger samt avnjuta akvavit med historia från tre århundraden.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

Medlemskampanj ska lyfta Coop

Coop lanserar en ny kampanj för att locka fler kunder och stå starka i konkurrensen med bland annat lågprisprofilerade kedjorna Lidl och Willys.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil