Tomtelatten tillbaka i Espresso Houses jul

Foto Espresso House
Tomtelatten är tillbaka, årets nykomling är här och saffransbullen går på export till övriga Norden och Tyskland när Espresso House julsatsar.

Julens återkommande favorit Tomtelatten och årets nykomling Crème Brûlée Latte i kombination med traditionella bakverk som saffransbullen är verkligen något att se fram emot när det blir mörkare och kallare ute, skriver Espresso House inför julen.

– Jul betyder traditionella smaker och mysiga stunder. Att sitta inomhus och njuta av en fika, känna den mysiga atmosfären, som förstärks av smaker och aromer. När jag skapade säsongens nya dryck Crème Brûlée ville jag ha något som bröt av mot det mest traditionella men som samtidigt passar julen med dess varma och knäckiga smaktoner, säger Anna Karin Thörne på Espresso House Group.

– Jag ser fram emot att introducera den svenska julklassikern Saffransbullen till våra nordiska grannländer och Tyskland. Vår populära Saffransbulle är bakad på en surdeg med saffran och mandelmassa och det ska bli spännande att se hur den tas emot utanför Sveriges gränser, säger Jussi Merimaa i samma företagsgrupp.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil