Tomtelatten tillbaka i Espresso Houses jul

Foto Espresso House
Tomtelatten är tillbaka, årets nykomling är här och saffransbullen går på export till övriga Norden och Tyskland när Espresso House julsatsar.

Julens återkommande favorit Tomtelatten och årets nykomling Crème Brûlée Latte i kombination med traditionella bakverk som saffransbullen är verkligen något att se fram emot när det blir mörkare och kallare ute, skriver Espresso House inför julen.

– Jul betyder traditionella smaker och mysiga stunder. Att sitta inomhus och njuta av en fika, känna den mysiga atmosfären, som förstärks av smaker och aromer. När jag skapade säsongens nya dryck Crème Brûlée ville jag ha något som bröt av mot det mest traditionella men som samtidigt passar julen med dess varma och knäckiga smaktoner, säger Anna Karin Thörne på Espresso House Group.

– Jag ser fram emot att introducera den svenska julklassikern Saffransbullen till våra nordiska grannländer och Tyskland. Vår populära Saffransbulle är bakad på en surdeg med saffran och mandelmassa och det ska bli spännande att se hur den tas emot utanför Sveriges gränser, säger Jussi Merimaa i samma företagsgrupp.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil