Samlade in rekordbelopp i Rosa bandet

Samlade in rekordbelopp i Rosa bandet
Foto: ICA
Icas och Apotek hjärtats kunder skapade tillsammans ett rekordresultat när de två nu kan redovisa inte mindre än 57 miljoner kr till Rosa bandet.

Icas och Apotek hjärtats kunder skapade tillsammans ett rekordresultat när de två nu kan redovisa inte mindre än 57 miljoner kr till Rosa bandet.

Tillsammans med kunderna har Ica-butikerna och Apotek hjärtat samlat in 57 miljoner kronor, varav 47 miljoner kronor från Ica och 10 miljoner kronor från Apotek hjärtat, till svensk cancerforskning i samband med Cancerfondens Rosa bandet-kampanj, meddelar Ica Sverige.

– Jag är både glad och stolt över det engagemang Ica-butikerna och deras kunder visat i samband med årets Rosa bandet-kampanj, säger Ica Sveriges vd Anders Svensson.
– I år har vi gett flera hälsosamma produkter en rosa skepnad, för att det ska vara enkelt för våra kunder att göra hälsosamma val och samtidigt vara med och bidra till den livsviktiga cancerforskningen. Tillsammans gör vi stor skillnad, konstaterar Svensson.

I år omfattade Apotek hjärtats Rosa bandet-kampanj ett 40-tal utvalda produkter, där fem kronor per såld vara skänktes till Cancerfonden. Kunderna gavs även möjligheten att skänka pengar i kassan.
– Jag är så oerhört glad och tacksam för det otroliga engagemang som våra kunder och medarbetare har visat under rosa oktober, säger Eric Lundberg, vd för Apotek hjärtat.

Fakta/Kundernas rosa favoritprodukter från Ica 2021
Vindruvor 500 g
Romantica-tomater
Champinjoner 250 g
Färska kryddor
Förpackad potatis

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil