Två nya butiker invigda för Lidl

Två nya butiker invigda för Lidl
Så här såg det ut när bandet klipptes och Lidl öppnade sin första butik i Luleå. Foto: Pressbild Lidl
Första butiken i Luleå, andra i Uddevalla. Lidl går vidare efter att ha passerat 200 svenska butiker och invigde två nya enheter under torsdagen.

Första butiken i Luleå, andra i Uddevalla. Lidl går vidare efter att ha passerat 200 svenska butiker och invigde två nya enheter under torsdagen.

Torsdag öppnade Lidl sin första butik i Luleå. Den blev därmed den andra i Norrbotten sedan Lidl efter många år i Sverige börjat bearbeta även Norrland med etableringar.

Den nu öppnade butiken i Luleå är belägen på Malmudden intill genomfarten på väg till Hertsön, Örnäset och Skurholmen och man är den först öppnade och därmed enda matbutiken i området.

– Vi är jätteglada att äntligen få slå upp portarna och välkomna Luleåborna till oss på Lidl, sade Lidls Johan Vennerström vid invigningen där.

Ungefär samma sak sade hans kollega Christoffer Wennergren samma dag i Uddevalla.

– Äntligen. Vi är jätteglada att efter en lång väntan och hårt arbete få öppna vår andra butik i en så snabbt växande kommun som Uddevalla, sade han.

Den nya butiken i handelsområdet Torp öppnade i läge nära E6:an och med Ikea som närmaste granne.

– Torp är ett spännande handelsområde med riktigt bra läge som förstärker vår närvaro i regionen, konstaterade Christoffer Wennergren.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Norska Posten testar paketrobot

Nu testar norska Posten självkörande robotar som hämtar varor och även levererar dem. Första delen i projektet är ett test i fyra veckor.

”Julhandeln blir oerhört viktig”

Det är fortsatt dyster framtidstro hos svenska handlare och Svensk handel ser nu julhandeln som ”oerhört viktig” för utvecklingen framöver.

Lidingö centrum skapar yta för fler

Det blir stora förändringar i Lidingö centrum under början av nästa år och ambitionen är att skapa större ytor totalt och ge plats åt fler.

”Det finns ingen gratis frakt”

”Det finns ingen gratis frakt”, skriver LO-förbundet Transport och uppmanar alla att välja alternativ som är bra för individ och miljö.

Vi handlar mer under Black Week

Klarna konstaterar, efter de första dagarna av Black Week, att man kan se en försäljningsökning på ungefär 4 procent jämfört med förra året.

Nyinvigning hos Coop i Norrköping

Coop öppnar nu Norrköpings första Stora Coop. Det handlar om Coop risängen som nu är nyinvigd som stormarknad, med stora ambitioner.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil