Två nya butiker invigda för Lidl

Två nya butiker invigda för Lidl
Så här såg det ut när bandet klipptes och Lidl öppnade sin första butik i Luleå. Foto: Pressbild Lidl
Första butiken i Luleå, andra i Uddevalla. Lidl går vidare efter att ha passerat 200 svenska butiker och invigde två nya enheter under torsdagen.

Första butiken i Luleå, andra i Uddevalla. Lidl går vidare efter att ha passerat 200 svenska butiker och invigde två nya enheter under torsdagen.

Torsdag öppnade Lidl sin första butik i Luleå. Den blev därmed den andra i Norrbotten sedan Lidl efter många år i Sverige börjat bearbeta även Norrland med etableringar.

Den nu öppnade butiken i Luleå är belägen på Malmudden intill genomfarten på väg till Hertsön, Örnäset och Skurholmen och man är den först öppnade och därmed enda matbutiken i området.

– Vi är jätteglada att äntligen få slå upp portarna och välkomna Luleåborna till oss på Lidl, sade Lidls Johan Vennerström vid invigningen där.

Ungefär samma sak sade hans kollega Christoffer Wennergren samma dag i Uddevalla.

– Äntligen. Vi är jätteglada att efter en lång väntan och hårt arbete få öppna vår andra butik i en så snabbt växande kommun som Uddevalla, sade han.

Den nya butiken i handelsområdet Torp öppnade i läge nära E6:an och med Ikea som närmaste granne.

– Torp är ett spännande handelsområde med riktigt bra läge som förstärker vår närvaro i regionen, konstaterade Christoffer Wennergren.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil