Uppdaterade butiker lyfter försäljningen

Uppdaterade butiker lyfter försäljningen
Uppdatering av både Pressbyrån och 7-Eleven är mantrat för att nå toppklass. Foto: Pressbild Reitan
Pressbyrån och 7-Eleven ska uppdateras och fräschas upp. I centrala Stockholm finns nu två exempel på hur det kan komma att se ut i de båda koncepten.

Pressbyrån och 7-Eleven ska uppdateras och fräschas upp. I centrala Stockholm finns nu två exempel på hur det kan komma att se ut i de båda koncepten.

Reitan är ägarbolaget bakom såväl Pressbyrån som 7-Eleven och nu satsar man på att uppdatera båda formaten.
Vid Odenplan i Stockholm finns nu en uppdaterad Pressbyrån och i korsningen Sveavägen-Odengatan en dito 7-Eleven.

– Den strategiska ambitionen är att befästa Pressbyrån och 7-Eleven som de ledande convenience-aktörerna i Sverige, betonar Kristian Dahlman, konceptansvarig på Reitan, i ett pressmeddelande.

Arbetet har skett i nära samarbete med designbyrån Reactor som också var inblandat i Pressbyråns uppmärksammade satsning på obemannat som nyligen presenterades.

– Att skapa fräscha matupplevelser och munkänsla direkt i stunden är A och O för att kunna vinna morgondagens konsument i farten. Det kräver ett nytt synsätt där vi måste tänka matkvalitet i toppklass och samtidigt minska komplexiteten i leveransen, då nya köpbeteenden och vanor påverkar när, var och hur man äter, berättar Björn Drawfarc, vd på Reactor.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil