Nu har Clas Ohlson öppnat nya i Ingelsta

Nu har Clas Ohlson öppnat nya i Ingelsta
I väntan på kunderna – så här såg det ut innan Clas Ohlson öppnade i Norrköping torsdag. Foto: Pressbild Clas Ohlson
Torsdag 25 februari – inte bara lönedag för många utan även dagen då Clas Ohlson öppnade sin nya butik i Norrköping, mer exakt i Ingelsta köpcentrum.

Torsdag 25 februari – inte bara lönedag för många utan även dagen då Clas Ohlson öppnade sin nya butik i Norrköping, mer exakt i Ingelsta köpcentrum.

Sedan tidigare finns två Clas Ohlson-butiker i Norrköping. Den första butiken öppnade redan 1996 i centrala Norrköping.
2009 invigdes en ny butik i Mirum Galleria i Hageby och nu är det alltså dags för en tredje butik, placerad i Ingelsta shopping.

– Det känns otroligt roligt att få öppna en ny butik i Norrköping. Det är den första staden utanför Stockholm, Göteborg och Malmö där vi har tre Clas Ohlson-butiker, konstaterade Clas Ohlsons operative Sverige-chef Johannes Åverling vid öppnandet i Ingelsta. 

– Vi tror mycket starkt på Ingelsta som handelsområde och ser fram emot att bli ännu mer tillgängliga för våra kunder i Norrköpings-området, tillade Åverling.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

Coop genomför en ny prissänkning

Även Coop utnyttjar läget till att nu göra en längre kampanj med prissänkta varor, i Coops fall för perioden 5 juni till och med 2 juli.

Marabous ägare svartlistas av Ukraina

Ukraina svartlistar Mondelez, som bland annat äger varumärken som Marabou, O´boy och Daim eftersom koncernen bidrar till Rysslands krigskassa.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil