Vegansk kexchoklad när Cloetta lanserar nytt

Vegansk kexchoklad när Cloetta lanserar nytt
Nu kan även veganer tugga i sig kexchoklad, då Cloetta lanserar sin veganska variant. Foto: Pressbild Cloetta
Cloetta lanserar vad man anser vara årets svenska chokladnyhet, när man redan så här i början av 2021 kommer med Cloetta kexchoklad vegan vecka 7.

Cloetta lanserar vad man anser vara årets svenska chokladnyhet, när man redan så här i början av 2021 kommer med Cloetta kexchoklad vegan vecka 7.

Årets chokladnyhet, kexchoklad vegan, möter efterfrågan från både älskare av mörk choklad, veganer och vegetarianer, sammanfattar Cloetta i en pressrelease.
Nya kexchoklad vegan är en choklad med krispiga fyllda rån, täckta med mörk choklad, beskriver man innehållet i klassikerns nya format.

Kexchoklad är Cloettas aktiva svenska klassiker som har en speciell plats i många svenskars hjärtan, menar man och hänvisar med viss tyngd till att produkten funnits sedan 1938.
Nya vegan-varianten möter kundefterfrågan av produkter utan ingredienser från djurriket.

– Vi är glada att kunna bredda vårt erbjudande så att fler konsumenter kan njuta av vår goda Kexchoklad. Kexchoklad Vegan möter efterfrågan från konsumenter och gör det möjligt för både veganer, vegetarianer och älskare av mörk choklad att njuta av kexchoklad, säger Marie Schelin, varumärkeschef hos Cloetta.

Som ett led i arbetet med att skapa ett mer hållbart produktsortiment, innehåller chokladen Rainforest alliance-certifierad kakao.
Kexchoklad vegan lanseras vecka 7 2021 i de flesta butikerna inom service- och dagligvaruhandeln.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Greenfood satsar på bananmognad

Jämnare mognad, bättre kvalitet och mindre svinn. Det är resultatet av Greenfoods nya bananmognadsanläggning som just nu byggs i Helsingborg.

Grytor bra för mage och tuffa tider

Plånboksvänliga, värmande grytor fungerar perfekt både som lunchmatlåda och för söndagsmiddag, svarar många i en ny undersökning.

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil