Två nyvalda i Coop Värmlands styrelse

Erika Eriksson och Barbro Lidström är nya i Coop Värmlands styrelse. Foto: Pressbild
Barbro Lidström och Erika Eriksson är nyvalda till Coop Värmlands styrelse. De har båda erfarenhet av ledarskap och entreprenörskap, berättar Coop Värmland.

Föreningsstämman hos Coop Värmland beslutade välja Barbro Lidström och Erika Eriksson till Coop Värmlands styrelse. 
Båda har erfarenhet av styrelsearbete, ledarskap, entreprenörskap och att verka inom ekonomiska föreningar, skriver Coop.

– Coop Värmland är på rätt väg i sin utmanande resultatresa och därför är jag glad att vi tillförs ytterligare kompentenser till det arbetet, säger Coop Värmlands styrelseordförande Håkan Thorell.

Erika Eriksson har mångårig erfarenhet av ledarskap och affärsutveckling med en bakgrund bland annat som vd för Värmlandsschakt, innovationsrådgivare på Paper Province och konsult på LRF för att bara nämna några exempel. 

Idag jobbar hon som projektchef på Skanska väg- och anläggning.
– Jag ser fram emot att vara med på Coop Värmlands spännande framtidsresa. Speciellt med tanke på att jag anser att den kooperativa företagsformen är mer relevant än någonsin, säger Erika Eriksson.

Barbro Lidström har en bakgrund som vd i företag såsom Support design och Forshaga dentaldepå. Hon har också varit styrelseledamot i Ninetech och i föreningen Svensk dentalhandel, och jobbar idag för intechrity i Karlstad AB.

– Jag hoppas kunna bidra till att skapa ett ännu större fokus på lönsamhet samtidigt som vi balanserar detta med den fina kultur och de värderingar som finns i föreningen, säger Barbro Lidström.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil