Upptäck ost med mersmak från Arla®

Foto Pressbild

Lanseringsvecka. 07 /2023

Rek. Butikspris ca: Smakrike Bit 161.90 kr/kg

Rek Butikspris ca: Smakrike Skivade 36.50 kr/st

Upptäck ost med mersmak från Arla®

Arla® välkomnar en familj av ostar som förhöjer alla stunder och bringar mer smak till vardagen. Tre av ostarna existerar idag under varumärkena Arla KO® och Wästgöta Kloster® och kommer byta varumärke till Arla®. Anledning till bytet av varumärke är för att underlätta för konsument i butik och skapa en design som enkelt känns igen och kopplas till Arla® som varumärke. I familjen Smakrike tillkommer även en nyhet – en mild och krämig brittisk cheddar. 

591493    

Arla® Billinge skivad ost, 150g  

Vår goda Arla® Billinge 26% är mild med toner av nötighet och en behagligt frisk eftersmak. Den är kantfri, smidig och rundpipig och passar perfekt som pålägg eller snygga ostrullar tack vare den smidiga konsistensen. Symbolen med den blågula mjölkkannan garanterar 100 procent svensk mjölk.  

  

591539   

Arla® Billinge ost, ca 500g  

Vår goda Arla® Billinge 26% är mild med toner av nötighet och en behagligt frisk eftersmak. Den är kantfri, smidig och rundpipig och passar perfekt som pålägg eller snygga ostrullar tack vare den smidiga konsistensen. Symbolen med den blågula mjölkkannan garanterar 100 procent svensk mjölk.  

  

591580  

Arla® Billinge ost, ca 800g    

Vår goda Arla® Billinge 26% är mild med toner av nötighet och en behagligt frisk eftersmak. Den är kantfri, smidig och rundpipig och passar perfekt som pålägg eller att skära i bitar som tilltugg. Symbolen med den blågula mjölkkannan garanterar 100 procent svensk mjölk.   

591492  

Arla® Grädda skivad ost, 150g  

Vår goda Arla® Grädda 38% har en gräddig och fyllig arom, en smula syrlighet och en saftighet som får smaklökarna att jubla. Den grynpipiga Arla® Grädda är färdigskivad, perfekt som pålägg och den praktiska förpackningen är dessutom återförslutningsbar. Symbolen med den blågula mjölkkannan garanterar 100 procent svensk mjölk.  

  

591551  

Arla® Grädda ost, ca 500g  

Vår goda Arla® Grädda 38% har en gräddig och fyllig arom, en smula syrlighet och en saftighet som får smaklökarna att jubla. Den grynpipiga Arla® Grädda är perfekt som pålägg och den praktiska förpackningen är återförslutningsbar, vilket underlättar i vardagen. Symbolen med den blågula mjölkkannan garanterar 100 procent svensk mjölk.  

  

591560  

Arla® Delikata ost, ca 500g  

Arla® Delikata 33% har en balanserad söt, karamelliserad smak med lätt brända toner. Osten smakar allra bäst rumstempererad och kan med fördel njutas som pålägg, i matlagning eller som hårdost till ostbricka. Den praktiska förpackningen är återförslutningsbar, vilket underlättar i vardagen. Symbolen med den blågula mjölkkannan garanterar 100 procent svensk mjölk.  

  

591981    

Arla® Cheddar ost, ca 550g  

Arla® Cheddar 35% är mild och har en krämig konsistens. Passar fint på smörgås, till ostbrickan eller i toasten. Cheddar är också god i matlagning och är en brittisk klassiker. Njut av en smakrik mild cheddar!  

  

591674    

Arla® Cheddar skivad ost, 150g   

Arla® Cheddar 35% är mild och har en krämig konsistens. Passar fint på smörgås, till ostbrickan eller i toasten. Cheddar är också god i matlagning och är en brittisk klassiker. Njut av en smakrik mild cheddar!  

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil