Systembolaget flyttar depå för ökad e-handel

Systembolaget flyttar depå för ökad e-handel
Foto: Systembolaget
Intresset för att handla i Systembolagets e-handel har ökat så starkt under pandemin att man behöver hitta nya och större lokaler för depån i Örebro.

Intresset för att handla i Systembolagets e-handel har ökat så starkt under pandemin att man behöver hitta nya och större lokaler för depån i Örebro.

Under pandemin har intresset för e-handel ökat och Systembolaget ser att e-handel är en växande del av Systembolagets erbjudande, skriver företaget i en pressrelease.
För att möta de nya behoven flyttar depån i Örebro till nya lokaler under andra halvåret 2022, konstaterar man.

I den nya lokalen som byggs kommer depåverksamheten att få en större yta och kapacitet och därigenom öka både lageryta och personalutrymmen för att möjliggöra effektiva arbetssätt för medarbetarna. 
– Vi är glada över den kommande flytten till den nya lokalen. Den är viktig för att kunna möta den växande efterfrågan på e-handel och möta kundernas förändrade köpbeteenden, säger Tobias Frohm som är direktör för e-handeln hos Systembolaget.
– Vi har länge sett ett ökat intresse för e-handel och att vi idag har lokaler som inte är anpassade för våra behov, därför känns det bra att vi under andra halvåret 2022 flyttar till nya, mer anpassade lokaler, tillägger han.

Nu startar arbetet med att ta fram en detaljerad beskrivning för byggnationen tillsammans med fastighetsägaren.
Arbetet kommer att pågå fram till flytten som sker andra halvåret 2022.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil