Systembolaget flyttar depå för ökad e-handel

Systembolaget flyttar depå för ökad e-handel
Foto: Systembolaget
Intresset för att handla i Systembolagets e-handel har ökat så starkt under pandemin att man behöver hitta nya och större lokaler för depån i Örebro.

Intresset för att handla i Systembolagets e-handel har ökat så starkt under pandemin att man behöver hitta nya och större lokaler för depån i Örebro.

Under pandemin har intresset för e-handel ökat och Systembolaget ser att e-handel är en växande del av Systembolagets erbjudande, skriver företaget i en pressrelease.
För att möta de nya behoven flyttar depån i Örebro till nya lokaler under andra halvåret 2022, konstaterar man.

I den nya lokalen som byggs kommer depåverksamheten att få en större yta och kapacitet och därigenom öka både lageryta och personalutrymmen för att möjliggöra effektiva arbetssätt för medarbetarna. 
– Vi är glada över den kommande flytten till den nya lokalen. Den är viktig för att kunna möta den växande efterfrågan på e-handel och möta kundernas förändrade köpbeteenden, säger Tobias Frohm som är direktör för e-handeln hos Systembolaget.
– Vi har länge sett ett ökat intresse för e-handel och att vi idag har lokaler som inte är anpassade för våra behov, därför känns det bra att vi under andra halvåret 2022 flyttar till nya, mer anpassade lokaler, tillägger han.

Nu startar arbetet med att ta fram en detaljerad beskrivning för byggnationen tillsammans med fastighetsägaren.
Arbetet kommer att pågå fram till flytten som sker andra halvåret 2022.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

Nudging ska öka ekoförsäljningen

Under oktober ska ett antal utvalda Ica-butiker arbeta med nudging för att den vägen öka försäljningen av ekologiska varor.

Dålig kunskap om hur mat produceras

Enligt en Sifo-undersökning gjord på uppdrag av Skånemejerier har majoriteten av de tillfrågade personerna låg kunskap om hur mat produceras.

Coop fortsätter sänka för medlemmar

Under fyra veckor med start 2 oktober fortsätter Coop satsningen på sina snart fyra miljoner medlemmar. Ett 70-tal varor får sänkt pris.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil