Movement group köpt av Conaxess trade

Movement group köpt av Conaxess trade
Movements vd Jennifer Friman. Foto: Movement Group

Idag kom meddelandet att Conaxess trade Sweden köper Movement group nordic som man ser som ”ett fantastiskt tillskott till vår svenska verksamhet”.

Vi är glada att meddela att Movement Group Nordic AB förvärvas av Conaxess Trade Sweden AB.

Movement, med sitt huvudkontor i Malmö, är en av Sveriges ledande distributörer inom FMCG med välkända varumärken inom dagligvaru-, service-, sport- och hälsofackhandeln samt inom restaurang och storhushåll.
Med över 90 års erfarenhet och baserat på framgångsrik leverans och utveckling, nöjda samarbetspartners och starka säljkårer, kommer detta förvärv att stärka verksamheten för Conaxess trade i Sverige.

– Movement är ett fantastiskt tillskott till vår svenska verksamhet. Det kombinerade företaget har en väldigt stark marknadsposition med många duktiga och kompetenta medarbetare. Jag är säker på att detta kommer att göra oss än mer framgångsrika på den svenska marknaden, säger Uwe Thellmann, vd för Conaxess trade.

– Jag är otroligt glad över denna möjlighet och ser fram emot att arbeta med nya kollegor för att leverera ännu bättre service till både nuvarande och nya samarbetspartners och kunder. Det känns som att vi är en perfekt match utifrån de tjänster vi erbjuder våra samarbetspartners och skapar en verksamhet med en stabil grund att leverera, både idag och i framtiden, tillägger Movements vd Jennifer Friman.

Förvärvet av Movement är fortfarande föremål för genomlysning av Konkurrensverket. Movement och Conaxess tradekommer att fortsätta arbeta som separata legala enheter tills detta arbete är avslutat och uppköpet godkänt.
Man väntar sig att detta är klart under andra halvåret 2021.

Dela på:

Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på linkedin
LinkedIn

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Nu lanserar Arla en ny miniyoghurt

Nu lanserar Arla en ny miniyoghurt

Arla presenterar ännu en nyhet när man nu släpper en naturell mini-yoghurt med låg fetthalt som man räknar med ska sälja bland annat som mellanmål.

Kronans apotek tar nya andelar på nätet

Kronans apotek tar nya andelar på nätet

Kronans apotek redovisar 2020 som ”ett starkt år”. Försäljningen ökade 3,1 procent men framgången var störst på nätet där Kronan tog marknadsandelar.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.