Movement group köpt av Conaxess trade

Movement group köpt av Conaxess trade
Movements vd Jennifer Friman. Foto: Movement Group
Idag kom meddelandet att Conaxess trade Sweden köper Movement group nordic som man ser som ”ett fantastiskt tillskott till vår svenska verksamhet”.

Idag kom meddelandet att Conaxess trade Sweden köper Movement group nordic som man ser som ”ett fantastiskt tillskott till vår svenska verksamhet”.

Vi är glada att meddela att Movement Group Nordic AB förvärvas av Conaxess Trade Sweden AB.

Movement, med sitt huvudkontor i Malmö, är en av Sveriges ledande distributörer inom FMCG med välkända varumärken inom dagligvaru-, service-, sport- och hälsofackhandeln samt inom restaurang och storhushåll.
Med över 90 års erfarenhet och baserat på framgångsrik leverans och utveckling, nöjda samarbetspartners och starka säljkårer, kommer detta förvärv att stärka verksamheten för Conaxess trade i Sverige.

– Movement är ett fantastiskt tillskott till vår svenska verksamhet. Det kombinerade företaget har en väldigt stark marknadsposition med många duktiga och kompetenta medarbetare. Jag är säker på att detta kommer att göra oss än mer framgångsrika på den svenska marknaden, säger Uwe Thellmann, vd för Conaxess trade.

– Jag är otroligt glad över denna möjlighet och ser fram emot att arbeta med nya kollegor för att leverera ännu bättre service till både nuvarande och nya samarbetspartners och kunder. Det känns som att vi är en perfekt match utifrån de tjänster vi erbjuder våra samarbetspartners och skapar en verksamhet med en stabil grund att leverera, både idag och i framtiden, tillägger Movements vd Jennifer Friman.

Förvärvet av Movement är fortfarande föremål för genomlysning av Konkurrensverket. Movement och Conaxess tradekommer att fortsätta arbeta som separata legala enheter tills detta arbete är avslutat och uppköpet godkänt.
Man väntar sig att detta är klart under andra halvåret 2021.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil