Willys testar nytt med Circle K

Ökad e-mathandel får Willys att öppna nya mobila hämtstationer hos Circle K. | Foto: Pressbild
Upphämtningen av matkassar ökar markant i coronatider. Nu bygger Willys ett samarbete med Circle K om hämtstationer vid fyra mackar i Stockholm.

Corona-pandemin har inneburit att e-handel med mat ökar stort. Allra mest ökar ”Click & collect”, det vill säga upphämtning av matkassar i butik. I en färsk Sifo-undersökning uppger nästan en av tio svarande att de kommer att fortsätta att handla mer mat via nätet även framöver.

Nu öppnar matkedjan Willys mobila hämtstationer i samarbete med Circle K som ett steg i att möta den kraftig ökade efterfrågan. Som ett led i ökad servicegrad i e-mathandeln öppnar Willys hämtstationer på fyra Circle K-stationer i Stockholmsområdet: Frescati, Bandhagen, Märsta och Tumba.

 – Vi vill testa nya sätt att göra det möjligt för fler att e-handla mat. Samtidigt som man hämtar sina matkassar kan man passa på att tanka, tvätta bilen eller köpa något gott att äta. Det tror vi kan underlätta i vardagspusslet, säger Willys vd Thomas Evertsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Hemköp Jakobsberg nyinvigt och igång

Nu har Hemköp Jakobsberg öppnat på nytt. Det sker efter en omfattande modernisering. Under tiden har man fått vara i tillfälliga lokaler.

Årets julsnaps äldst i världen

I år lanseras nationalsnapsen Vasa 1628 som årets julsnaps, en snaps som faktiskt kan göra anspråk på att vara världens äldsta sprit.

Dags att inviga nya Hemköp Stadshagen

Nu är det dags för invigning av Hemköp Stadshagen. På onsdag, 29 n9vember, öppnar man butiken, alldeles intill tunnelbanan i Stadshagen.

Tre av fyra ska minska julköpen

Tre av fyra svarande i en ny undersökning säger att de ska dra ned på julklappsköpen detta år. Många slopar julklappar till andra vuxna helt.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil