Willys testar nytt med Circle K

Ökad e-mathandel får Willys att öppna nya mobila hämtstationer hos Circle K. | Foto: Pressbild
Upphämtningen av matkassar ökar markant i coronatider. Nu bygger Willys ett samarbete med Circle K om hämtstationer vid fyra mackar i Stockholm.

Corona-pandemin har inneburit att e-handel med mat ökar stort. Allra mest ökar ”Click & collect”, det vill säga upphämtning av matkassar i butik. I en färsk Sifo-undersökning uppger nästan en av tio svarande att de kommer att fortsätta att handla mer mat via nätet även framöver.

Nu öppnar matkedjan Willys mobila hämtstationer i samarbete med Circle K som ett steg i att möta den kraftig ökade efterfrågan. Som ett led i ökad servicegrad i e-mathandeln öppnar Willys hämtstationer på fyra Circle K-stationer i Stockholmsområdet: Frescati, Bandhagen, Märsta och Tumba.

 – Vi vill testa nya sätt att göra det möjligt för fler att e-handla mat. Samtidigt som man hämtar sina matkassar kan man passa på att tanka, tvätta bilen eller köpa något gott att äta. Det tror vi kan underlätta i vardagspusslet, säger Willys vd Thomas Evertsson.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil