Vässar kampen med bankerna

Coops nya sparkonto ska – hoppas man – glädja kunderna och ge dem ett alternativ till storbankerna. | Foto: Coop
Ett nytt sparkonto från Coop ska vässa konkurrensen med de traditionella bankerna genom en högre ränta från första kronan och fria uttag, säger Coop.

Coops nya koncept, Coop spara, ska ge möjlighet att sätta in och ta ut pengar som det passar och samtidigt få en högre ränta från första kronan.
Så presenterar Coop idag sin nya satsning för att bli ett mer attraktivt alternativ till de traditionella bankerna.

I presentationsskedet har det nya sparkontot 0,85% ränta, är utan avgifter eller bindningstid samt erbjuder fria uttag, skriver Coop. Medmera bank, helägt dotterbolag till Kooperativa förbundet, tillhandahåller kontot.

– Det här är en efterfrågad sparprodukt från Coops medlemmar som vi nu kan lansera. Och vi tror att det finns fler svenskar där ute som vill se sina sparpengar växa, säger Cristian Lidström som är chef för försäljning och kommunikation hos Medmera bank.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Kronprinsparet på besök hos Fazer

Livsmedelsinnovationer och hållbarhet stod i centrum när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Fazer i Vanda förra veckan.

Circle K tar nytt steg kring hållbarhet

För att minska antalet engångsartiklar gör Circle K ett nytt test ihop med Panter och Tingstad. Det handlar om ett cirkulärt system för takeaway-mat.

En bonde har polisanmält sina kor

En indisk bonde har polisanmält sina kor efter att de inte producerat mjölk på fyra dagar, trots att de har fått den mat de ska ha.

”Fortsatt tufft för svensk ekonomi”

Svensk ekonomi visar hög aktivitet men står inför fortsatta problem och det är en lång väg till att återställa hushållens köpkraft, skriver Handelsbanken.

Coop öppnar ny butik i Västerås

28 september är det dags för Coop att inviga sin nybyggda butik i centrala Västerås, där man ska profilera sig med en extrasatsning på färskvaror.

Östenssons nya butik är invigd

Nu är invigningen av Hemköp Östenssons Folkungavallen genomförd och därmed har Linköping fått en ny modern livsmedelsbutik.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil