Lakritsfabriken med i Helsingborg marathon

Lakritsfabriken med i Helsingborg marathon
Elin Perlelin. Foto: Lakritsfabriken
För andra året i rad är Lakritsfabriken sponsor till Helsingborg marathon 4 september och även till systertävlingen Night run veckan innan.

För andra året i rad är Lakritsfabriken sponsor till Helsingborg marathon 4 september och även till systertävlingen Night run veckan innan.

Helsingborg marathon är en av Helsingborgs största årliga folkfester och äger rum den 4 september 2021, skriver Lakritsfabriken som är sponsor även i år.
Företaget sponsrar även Night run den 27 augusti som har samma arrangör som Helsingborg marathon.

Lakritsfabriken kommer att medverka på plats vid båda evenemangen och kommer att ha flera aktiviteter vid loppen, berättar företaget.
– För oss är det självklart att vara med och sponsra en folkfest som denna i Helsingborg och att samarbeta med så proffsiga arrangörer som människorna bakom HBGM. Vi tycker att samarbetet är superroligt och att få vara med och förse både löpare och åskådare med lakrits är fantastiskt, säger Elin Perlelin som är marknadsansvarig hos Lakritsfabriken.

Den 4 september kommer försäljning att ske på plats nere vid mållinjen på gröningen mitt i centrala Helsingborg.
Mer eller mindre hela sortimentet kommer att erbjudas samt en hel del nyheter som exempelvis Lakritsfabrikens nya tillskott, alkoholfri lakritsöl, tillägger man i pressreleasen.

– Det är väldigt kul att arbeta med så många grymma lokala företag och Lakritsfabriken är ett starkt exempel på detta. Att Lakritsfabriken startade i Ramlösa som vår maratonbana går igenom gör vårt samarbete extra kul. Vi är väldigt glada över möjligheten att dela ut deras premiumlakrits till våra löpare efter målgång, säger Fredrik Wikerberg från Helsingborg marathon.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil