Lakritsfabriken med i Helsingborg marathon

Lakritsfabriken med i Helsingborg marathon
Elin Perlelin. Foto: Lakritsfabriken
För andra året i rad är Lakritsfabriken sponsor till Helsingborg marathon 4 september och även till systertävlingen Night run veckan innan.

För andra året i rad är Lakritsfabriken sponsor till Helsingborg marathon 4 september och även till systertävlingen Night run veckan innan.

Helsingborg marathon är en av Helsingborgs största årliga folkfester och äger rum den 4 september 2021, skriver Lakritsfabriken som är sponsor även i år.
Företaget sponsrar även Night run den 27 augusti som har samma arrangör som Helsingborg marathon.

Lakritsfabriken kommer att medverka på plats vid båda evenemangen och kommer att ha flera aktiviteter vid loppen, berättar företaget.
– För oss är det självklart att vara med och sponsra en folkfest som denna i Helsingborg och att samarbeta med så proffsiga arrangörer som människorna bakom HBGM. Vi tycker att samarbetet är superroligt och att få vara med och förse både löpare och åskådare med lakrits är fantastiskt, säger Elin Perlelin som är marknadsansvarig hos Lakritsfabriken.

Den 4 september kommer försäljning att ske på plats nere vid mållinjen på gröningen mitt i centrala Helsingborg.
Mer eller mindre hela sortimentet kommer att erbjudas samt en hel del nyheter som exempelvis Lakritsfabrikens nya tillskott, alkoholfri lakritsöl, tillägger man i pressreleasen.

– Det är väldigt kul att arbeta med så många grymma lokala företag och Lakritsfabriken är ett starkt exempel på detta. Att Lakritsfabriken startade i Ramlösa som vår maratonbana går igenom gör vårt samarbete extra kul. Vi är väldigt glada över möjligheten att dela ut deras premiumlakrits till våra löpare efter målgång, säger Fredrik Wikerberg från Helsingborg marathon.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil