Vill sälja kosttillskott i fler nordiska länder

Göran Melin är ny styrelseledamot i Great earth som vill expandera i Norden. Foto: Pressbild
Företaget Great earth, som säljer kosttillskott, vill expandera till flera länder i Norden och har förstärkt styrelsen inför den satsningen framöver.

Great earth har arbetat i mer än 30 år i Sverige inom kosttillskott och vill nu satsa även i övriga nordiska länder.
Till den måten har man valt in Göran Melin i styrelsen. Melin som tidigare varit ekonomichef hos Clas Hlson och partner inom PwC.

Marknaden för kosttillskott ökar stadigt i Skandinavien, skriver Great earth i en pressrelease och påpekar att den svenska ökningen de senaste åren har legat mellan 4-6 procent och nu omsätter 3,3 miljarder kr. 

– Göran tillför bred erfarenhet och djup kompetens och vi ser fram emot att fortsätta utveckla Great earth och växa tillsammans. Det är en väldigt spännande tid vi har framför oss, säger styrelseordföranden i Great earth, Patrik Falk. 

– Det känns både spännande och roligt att arbeta i ett företag med en så stark tillväxtagenda som Great earth där min erfarenhet förhoppningsvis kan bidra på ett positivt sätt. Jag ser fram emot vårt arbete framåt, säger Göran Melin.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Obemannad butik och dito restaurang

I Sjölunda utanför Lidköping samverkar just nu Eatbox, en automatiserad enhet för snabbmat, med obemannade butiken Automat bredvid.

Cloettas nya satsning i Nederländerna

Cloetta planerar en ny fabrik i Nederländerna och en satsning där för den fortsatta tillväxten inom koncernen. Samtidigt läggs tre andra fabriker ned.

Atria och Lithells hakar på ny trend

Nästa generation burgare ska ”smashas” och smashburgaren blir vår nästa hit på burgersidan, menar Atria och Lithells som nu hakar på trendtåget.

Fortsatt oro bland svenska handlarna

Konjunkturavmattning, utbudsproblem och hög inflation bidrar till fortsatt oro inom handeln. Handelsbarometern för maj visar minskad framtidstro.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil