Positiv augustimånad trots negativ kalender

Positiv augustimånad trots negativ kalender
Foto: City Gross
Citygross redovisar positiva siffror för augusti månad ”trots negativ kalendereffekt”, skriver kedjan och redovisar en försäljningsökning på 4,0 procent.

Citygross redovisar positiva siffror för augusti månad ”trots negativ kalendereffekt”, skriver kedjan och redovisar en försäljningsökning på 4,0 procent.

En försäljning på 804 miljoner kr, en tillväxt på 4,0 procent jämfört med augusti månad 2020 och en utveckling på plus 0,8 procent i jämförelse med konkurrenterna.
Där är de siffror som Citygross redovisar och får kedjan att sammanfatta månaden i att det är positiva siffror trots negativ kalendereffekt.

– Vi gör ännu en stark månad, trots att kalendereffekten påverkar oss negativt och vi möter starka siffror. Försäljningen i butik fortsätter att öka och det känns som att vårt koncept med färskvaruhall och stormarknad under samma tak är uppskattat och får många nya kunder att hitta till oss, säger Citygross vd Anders Wennerberg.
– Nu får våra nyutbildade grönsaksmästare verkligen chansen att visa vad de går för. Jag är övertygad om att våra satsningar på riktigt kunnig personal bidrar till fina siffror, tillägger Anders Wennerberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Coops medlemmar stöttar bigårdar

Här kan man snacka om ett rejält bi-drag. Coops medlemmar skänker 1,3 miljoner bin till demonstrationsbigårdar i ett nytt samarbete.

Sales Support firar 30 år

30-årsjubileum. Och 15-årsjubileum. Det är mycket nu för
Sales Support som både firar och tittar framåt.

Arla testar foder för mindre utsläpp

Nu testar drygt 2 500 svenska Arla-kor fodertillskottet Bovaer. Det är ett experiment som syftar till att minska metanutsläppen med cirka 30 procent.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil