Positiv augustimånad trots negativ kalender

Positiv augustimånad trots negativ kalender
Foto: City Gross

Citygross redovisar positiva siffror för augusti månad ”trots negativ kalendereffekt”, skriver kedjan och redovisar en försäljningsökning på 4,0 procent.

En försäljning på 804 miljoner kr, en tillväxt på 4,0 procent jämfört med augusti månad 2020 och en utveckling på plus 0,8 procent i jämförelse med konkurrenterna.
Där är de siffror som Citygross redovisar och får kedjan att sammanfatta månaden i att det är positiva siffror trots negativ kalendereffekt.

– Vi gör ännu en stark månad, trots att kalendereffekten påverkar oss negativt och vi möter starka siffror. Försäljningen i butik fortsätter att öka och det känns som att vårt koncept med färskvaruhall och stormarknad under samma tak är uppskattat och får många nya kunder att hitta till oss, säger Citygross vd Anders Wennerberg.
– Nu får våra nyutbildade grönsaksmästare verkligen chansen att visa vad de går för. Jag är övertygad om att våra satsningar på riktigt kunnig personal bidrar till fina siffror, tillägger Anders Wennerberg.

Dela denna nyhet

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

Annons

Anmäl dig till vårt omåttligt populära nyhetsbrev.

NYHETER VARJE VARDAG?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Klassikern pappersbaserat förpackad

Klassikern pappersbaserat förpackad

En svensk klassiker i form av Scan falukorv på 800 g-ring, blir nu pappersbaserat förpackat i en innovation från Mondi, istället för i dagens plast.

Siaglass och Skistar i nytt glassamarbete

Siaglass och Skistar i nytt glassamarbete

Siaglass och Skistar bygger ett nytt samarbete. Det tar sin utgångspunkt i snögubben Valle som finns på Skistars destinationer och som nu blir glass.

Så ofta kollar vi svenskar mobilen

Så ofta kollar vi svenskar mobilen

En tredjedel svarar ”mer än 50 gånger per dag”, var femte 18-29-åring ”mer än 100 gånger per dag”. Det gäller hur ofta vi svenskar kollar mobilen.

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.