Positiv augustimånad trots negativ kalender

Positiv augustimånad trots negativ kalender
Foto: City Gross
Citygross redovisar positiva siffror för augusti månad ”trots negativ kalendereffekt”, skriver kedjan och redovisar en försäljningsökning på 4,0 procent.

Citygross redovisar positiva siffror för augusti månad ”trots negativ kalendereffekt”, skriver kedjan och redovisar en försäljningsökning på 4,0 procent.

En försäljning på 804 miljoner kr, en tillväxt på 4,0 procent jämfört med augusti månad 2020 och en utveckling på plus 0,8 procent i jämförelse med konkurrenterna.
Där är de siffror som Citygross redovisar och får kedjan att sammanfatta månaden i att det är positiva siffror trots negativ kalendereffekt.

– Vi gör ännu en stark månad, trots att kalendereffekten påverkar oss negativt och vi möter starka siffror. Försäljningen i butik fortsätter att öka och det känns som att vårt koncept med färskvaruhall och stormarknad under samma tak är uppskattat och får många nya kunder att hitta till oss, säger Citygross vd Anders Wennerberg.
– Nu får våra nyutbildade grönsaksmästare verkligen chansen att visa vad de går för. Jag är övertygad om att våra satsningar på riktigt kunnig personal bidrar till fina siffror, tillägger Anders Wennerberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

47 procent fler konkurser i år

Enligt ny statistik från UC har antalet konkurser under januari 2023 varit det högsta på tio år. Samtidigt minskar antalet nya företag kraftigt.

Marknadsför tobaksfri mot gällande lag

Marknadsföring av tobaksfria nikotinprodukter strider på flera punkter mot gällande lag, skriver Dagens juridik som hänvisar till Konsumentverket.

Nu byter Dagab till returpallar

Med start i februari börjar Dagab byta ut alla träpallar mot returpallar från SRS. Det handlar på årsbasis om cirka 1,4 miljoner pallar.

Rusta storsatsar på sin e-handel

Rusta fokuserar om en aning när man nu väljer att satsa mer på sin e-handel. Rusta.com har uppdaterats och fått ny förbättrade funktioner.

Willys öppnar i ny lokal efter brand

Willys öppnar butik i Västerås i nybyggda lokaler efter branden i Erikslund i fjol. Den nya butiken öppnar där den gamla butiken låg.

Arla sänker priset till bönderna igen

För andra gången i år sänker nu Arla det pris man betalar till sina bönder för mjölken. Sänkningen gäller både konventionell och ekologisk mjölk.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil