Ekonomichefen blir tf vd

Ekonomichefen Fredrik Nilsson blir tillförordnad vd på Löfbergs från 1 november. | Foto: Pressbild
Fredrik Nilsson, idag ekonomichef hos Löfberg, tar över jobbet som vd tills vidare under jakten på en efterträdare till Lars Appelqvist som går till Scan.

Fredrik Nilsson, 46, har alltså utsetts till tillförordnad vd på Löfbergs. Fredrik arbetar idag som ekonomichef på kafferosteriet, ett jobb han behåller.
Jobbet som tf vd gäller från 1 november samtidigt som Lars Appelqvist är kvar året ut i företaget.

– En naturlig lösning som ger arbetsro både i verksamheten och i rekryteringen av ny vd, säger Kathrine Löfberg, styrelseordförande för Löfbergs.
Rekryteringsprocessen är samtidigt igång sedan Appelqvist i somras meddelade att han byter jobb efter 22 år på Löfbergs, varav tolv som vd.
Fredrik Nilsson har varit ekonomichef hos Löfbergs sedan sommaren 2018, och ingår i koncernledningen.

– Vi har påbörjat rekryteringen, men kommer att ha stort tålamod. Det får ta den tid det tar. Det viktiga är att vi hittar rätt person för oss och vår verksamhet, säger Kathrine Löfberg.
– Det handlar naturligtvis om erfarenhet och kompetens, men också om att hen delar våra värderingar och gillar och förstår möjligheterna med att vara ett familjeföretag som vill fortsätta utvecklas, konstaterar hon.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil