Willys flyttar till nytt i Nynäshamn

Foto : MostPhotos
En flytt men inte längre än en kilometer. Det handlar om Willys i Nynäshamn där man tusen meter bort hittar större ytor och bra parkeringsmöjligheter.

Willys flyttar till nya lokaler i Nynäshamn. Flytten blir inte lång avståndsmässigt, men med en ny lokal med större och anpassade ytor och med bra parkeringsmöjligheter blir det helt nya förutsättningar för att erbjuda en ny, fräsch och modern Willys-butik, skriver Willys i ett pressmeddelande. Den nya butiken kommer att byggas i ett bra strategiskt läge cirka 1 000 meter från den nuvarande butiken. 
Det är ett expansivt område där flera nya bostäder även planeras ta form inom kort, påpekar Willys.

Butiken etableras i renoverade lokaler på cirka 3 600 kvadratmeter. Den nya butiksytan innebär en ordentlig ökning jämfört med nuvarande butik och lokalerna blir bättre lämpade för Willys koncept med bra och hållbar mat i en modern och lättillgänglig butiksmiljö, skriver kedjan. 

Öppningen av butiken väntas preliminärt ske under senare delen av 2023. 

– Vi har en trogen kundkrets i Nynäshamn, och med det nya läget och helt nya, moderna lokaler får vi nu rätt förutsättningar för att erbjuda Nynäsborna en fin och modern matbutik. Det kommer bli ett positivt inslag och det kommer även att innebära att mer handel stannar på orten, säger Heinz Möller, etableringschef hos Willys. 

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil