Jiroy vill samla alla bolags e-handelsrea

Jiroy vill samla alla bolags e-handelsrea
Foto: Jiroy
Göteborgs-baserade Jiroy vill samla alla e-handlare i en sajt för att kunna erbjuda alla reor samlat till kunderna. 260 företag är redan med.

Göteborgs-baserade Jiroy vill samla alla e-handlare i en sajt för att kunna erbjuda alla reor samlat till kunderna. 260 företag är redan med.

Det är breakit.se som berättar att Jiroy knutit till sig 260 företag inom e-handel på sin plattform.
Bland dem finns e-butiker som Indiska, Cervera och Åhléns och redan i starten skapade sajten försäljning för 600 000 kr.

Tanken bakom Jiroy, grundat 2020 av Jimi Tadi och Roy Josefsson, är att samla alla e-handlare under samma sajt för att sedan kunna ge alla kunder möjlighet att ta del av reaerbjudanden från samtliga företag.
– Vi har kämpat i ett och ett halvt år med tekniken som kan möjliggöra den här tjänsten, säger Jimi Tadi till Breakit.

– Tidigare har det funnits otroligt många reaperioder och alla handlare jobbar i sina egna stuprör. Nu är första gången som vi har fått alla att kunna samlas under ett och samma tak, vilket förenklar för konsumenten och handlaren, tillägger han.

Ambitionen är nu att nå ut än bredare och samla än fler företag på plattformen.
Samtidigt söker man externt kapital och nya kontaktytor för att bygga vidare.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Foodtech-bolag byter namn och vd

Vertikalodlaren Ljusgårda byter namn till Supernormal Greens och skiftar samtidigt på vd-stolen där grundaren Andreas Wilhelmsson åter tar plats.

”Fryst mat kan ge mindre matsvinn”

Findus, som säljer fryst mat, vill i samband med internationella dagen mot matsvinn, påpeka att fryst mat kan bidra till att minska matsvinnet hemma.

Efter köpet vill Adlibris butikssatsa

Förra hösten köpte Adlibris bokkedjan Pocketshop. Fusionen var klar vid årsskiftet och nu vill Adlibris göra en satsning på fysiska butiker.

Från Sverige får kritik för reklam

Lantägg och Svenskmärkning får kritik för att man vilselett konsumenter när det gäller förhållandena för hönsen bakom de aktuella äggen.

Katt- och hundmat toppar krympflation

Kattmat, hundmat och smör. Det är produkter som i högre grad än andra ägnar sig åt krympflation, alltså minskar storleken men inte priset.

Ahlgrens bilar får ny design

Klassiska godiset Ahlgrens bilar fyller 70 år och får i samband med det en ny design samtidigt som påsen blir till hälften gjord av växtbaserad plast.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil