AjaBaja Golfen på Sparren GK

Foto Pressbild
Fredagen den 14 juni genomfördes den sjätte AjaBaja Golfen med 136 spelare på fantastiska Sparren Golfklubb utanför Rimbo. Det var en otrolig fin dag tillsammans med alla spelare, AjaBajas ambassadörer Jesper Bratt, Wille Schauman och Filip Lamprecht samt funktionärer, tävlingsledaren Peter Tedenbäck och representanter från alla partners.

För första gången var Butikstrender med på AjaBaja Golfen…och vilken succé! En stor eloge till ICA Stiftelsen och AjaBajaCancer med bl a Peter Hägg, Katties Malm Brunberg & Christian Bönnelyche samt Sparren Golf och alla Övriga som gjorde tävlingen möjlig.

Inför tävlingen berättade Wilhelm om hur hans liv påverkats av hjärntumören som han drabbats av. Det gav en extra förståelse för varför AjaBaja Golfen är så viktig för familjerna med barn som drabbats av cancer.
Efter tävlingen serverade Sparren Golfrestaurang med Kocken PA i spetsen en god grillmiddag med råvaror som ICA Kvantum Flygfyren skänkt. Under middagen hölls prisceremonin med fantastiska priser som var skänkta av olika företag. I den här tävlingen är ju alla vinnare men…Ett stort grattis till Vinnarna av AjaBaja Golfen 2024-Team Transiett 

Runt om banan genomfördes olika aktiviteter, tävlingar av företag & sponsorer som informerade om sitt arbete under hela tävlingen. Några exempel var:
-Happy Gilmore var på plats och sålde unika grepp till klubborna och det fanns ett särskilt framtaget grepp för AjaBajaCancer. En del av dagens försäljning skänktes till AjaBajaCancer.
-Takbox.se hade en tävling vid hål 1 där spelarna skulle slå längsta drive med en marshmallows.
-Coca Cola delade ut svalkande dryck vid hål 5. 
-Kandy´z Norrtälje var hålpartners vid hål 8 där man kunde vinna en korg med godis om man var närmast hål. 
-Vid hål 9 delade AjaBajaCancer ut extra bollar till de som behövde ett par extra 
-Löfbergs Lila bjöd på iskaffe vid hål 12.
-Vid hål 13 fick alla en rågform To Go och andra förfriskningar från Fazer.
-Butikstrender delade ut tidningar & Bars från Corny på hål 15.

Ett stort tack till alla er som bidragit innan, under och efter AjaBaja Golfen. Utan er hade inte denna dag kunnat genomföras till förmån för AjaBajaCancers viktiga arbete. Tack alla företag som ställer upp med produkter & priser som är förutsättningen för tävlingen.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil