Annons

Sveriges bästa magazine sedan 2002.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på email
E-post

Får stororder från Nederländerna

Plus Retail kommer att använda den molnbaserade plattformen Pricer Plaza i syfte att öka effektiviteten i flera butiksprocesser.
Pricer får en stororder från Nederländerna där kooperativa dagligvarukedjan Plus Retail vill installera Pricers digitala prisetiketter i alla butiker.

Svenska Pricer har fått en order på cirka 100 miljoner kr från nederländska kooperativa dagligvarukedjan Plus Retail.
Kedjan vill installera Pricers system med digitala prisetiketter i samtliga 265 butiker i Nederländerna vilket totalt kommer att ge Pricer intäkter på cirka 165 miljoner kr.

Plus Retail kommer att använda den molnbaserade plattformen Pricer Plaza i syfte att öka effektiviteten i flera butiksprocesser. Efter lyckade tester i butik har Plus Retail beslutat att Pricer Plaza och den nya generationen prisetiketter, Smarttag Power, kommer att användas av alla butiker, skriver Pricer i en pressrelease.

– Vi värdesätter att Pricer kan erbjuda en innovativ lösning som är tillförlitlig och hållbar. Vi strävar alltid efter att förbättra kundupplevelsen, och de nya lösningarna innebär ett stort mervärde för både våra kunder och butiksägare, säger Duncan Hoy, vd för Plus Retail.

– Vi ser fram emot att hjälpa Plus Retail att effektivisera butiksdriften och förbättra kundupplevelsen, säger Helena Holmgren, vd på Pricer.

Dela artikeln på:

Dela på linkedin
LinkedIn

Senaste nytt.

Presenteras av

Annons

Video

VIDEO: Kreativa lösningar

En Sibylla-handlare laddar en drönare med snabbmat. Ett konditori tillverkar ”dassrullar”. I Corona-krisens spår flödar samtidigt kreativiteten.

powered by Typeform

Annons

Annons

Annons

Anmäl dig till branschens bästa

powered by Typeform

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

Ursäkta att det går långsamt...

VI VÄXER

och arbetar ständigt med att göra er upplevelse bättre och snabbare.