Amazon och Meds i stort samarbete

Amazon och Meds i stort samarbete
Björn Thorngren, vd och medgrundare av Meds Apotek. Foto: Meds Apotek.
Amazon har inlett ett samarbete med ett de mindre företagen inom svensk e-handel på apotekssidan då man skrivit avtal med Meds.

Amazon har inlett ett samarbete med ett de mindre företagen inom svensk e-handel på apotekssidan då man skrivit avtal med Meds.

Det är ett pilotprojekt som inleds när Amazon nu tar ett nytt offensivt kliv på den svenska marknaden.
E-handelsföretaget har hittat en avtalspartner i form av Meds.

Bolagen beskriver samarbetet som ”omfattande” i ett pressmaterial och skriver att samarbetet kan skalas upp längs vägen.

– Vi ser stor potential. Amazon blir en stark distributionskanal och partner och det är naturligtvis smickrande att världens kategoriskt bästa och mest framgångsrika e-handlare aktivt söker upp Meds när de vill accelerera i Sverige, säger Björn Thorngren, vd och medgrundare av Meds Apotek, i pressmeddelandet.

Ett urval av de produkter Meds säljer mest av kommer i och med detta att finnas tillgängliga hos Amazon med start redan denna månad.
Meds poängterar i pressmeddelandet att det hela sker i samförstånd med företagets leverantörer.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

SWAJP Annonser

Skedvi bröd får exklusiv märkning

Skedvi bröd får nu en exklusiv märkning av EU. Efter fyra års arbete får man märkningen ”skyddad geografisk beteckning”, SGB.

Lanserar ny hållbar rostningsteknik

Sucafina, Beyers Koffie och CEE presenterar en ny hållbar rostningsteknik för kaffe. Den presenteras idag och ses som ett stort utvecklingssteg.

Det blir Ica som öppnar hos Sture

Ica Sturehallen. Det blir den butik som någon gång under hösten 2026 ger Sturekvarteret en ny dagligvarubutik och då öppna i Sturegallerian.

Lidl bjuder barn på VM-handbollen

VM i handboll för damer är igång i Göteborg och sponsorn Lidl bjuder nu över 100 barn på möjligheten att vara landslagsstjärnor för en dag.

PRENUMERERA PÅ VARDAGLIGA NYHETER TILL DIN E-POST.

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil