Amazon och Meds i stort samarbete

Amazon och Meds i stort samarbete
Björn Thorngren, vd och medgrundare av Meds Apotek. Foto: Meds Apotek.
Amazon har inlett ett samarbete med ett de mindre företagen inom svensk e-handel på apotekssidan då man skrivit avtal med Meds.

Amazon har inlett ett samarbete med ett de mindre företagen inom svensk e-handel på apotekssidan då man skrivit avtal med Meds.

Det är ett pilotprojekt som inleds när Amazon nu tar ett nytt offensivt kliv på den svenska marknaden.
E-handelsföretaget har hittat en avtalspartner i form av Meds.

Bolagen beskriver samarbetet som ”omfattande” i ett pressmaterial och skriver att samarbetet kan skalas upp längs vägen.

– Vi ser stor potential. Amazon blir en stark distributionskanal och partner och det är naturligtvis smickrande att världens kategoriskt bästa och mest framgångsrika e-handlare aktivt söker upp Meds när de vill accelerera i Sverige, säger Björn Thorngren, vd och medgrundare av Meds Apotek, i pressmeddelandet.

Ett urval av de produkter Meds säljer mest av kommer i och med detta att finnas tillgängliga hos Amazon med start redan denna månad.
Meds poängterar i pressmeddelandet att det hela sker i samförstånd med företagets leverantörer.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på email
E-post

SWAJP Annonser

Julmusiken som lugnar magen

Julen kan vara stressig men julmusiken lugnar magen. I vart fall enligt Valio som tagit en spellista och en professor till hjälp för att påvisa detta.

Daniel Seifter tar över Urban Deli

Daniel Seifter tillträder i februari som ny vd för Urban Deli. Ambitionen är att bibehålla det lustfyllda koncept man har men fortsätta utveckla det.

Så handlade vi hos Shopify

Även om Black Friday backade totalt redovisar Shopify för sin del för den och Cyber Monday positiva siffror jämfört med 2021.

CBS öppnar sin tredje Coop Mini

Coop butiker & stormarknader, CBS, inviger på fredag sin tredje obemannade butik. Denna Coop Mini öppnar i Gåvsta nordost om Uppsala.

Apotea ska växa så in i Norden

Det är Norden nästa som gäller för nätapoteket Apotea som ska växa via investeringar i norska och finska nätapotek framöver.

NYHETER VARJE VARDAG I DIN MOBIL?

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

Dela oss på

Dela på facebook
Facebook
Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på email
E-Post

08 – 121 514 56

info@butikstrender.se

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil