Tillfällig lösning – för tre år framåt

Tillfällig lösning – för tre år framåt
Foto: Mostphotos
Under tre år när nuvarande fastighet byggs om får Willys på Stortorget i Örebro nyttja en tillfällig lösning på parkeringsplatsen intill butiken.

Under tre år när nuvarande fastighet byggs om får Willys på Stortorget i Örebro nyttja en tillfällig lösning på parkeringsplatsen intill butiken.

Willys-butiken på Stortorget i Örebro flyttar ut i tillfälliga lokaler under omdaningen av kvarteret Hållstugan.
Om tre år, när ombyggnationen är klar, flyttar butiken tillbaka in i då nya lokaler med entré från Stortorget.

Kvarteret Hållstugan vid Stortorget i Örebro är under omdaning. De närmaste åren kommer nästan 100 nya lägenheter och över 30 lokaler att skapas i kvarteret.

Lokalerna där Willys Hemma finns idag kommer att rivas, men butiken flyttar i stället in i nya, moderna och fräscha lokaler med egen entré från Stortorget när kvarterets förvandling är klar hösten 2024. 
Fyra nya bostadshus byggs på taket till den nya Willys-butiken och mot Stortorget skapas ett nytt torg med plats för bland annat restauranger.

Det uppskattar förstås Willys men det hela kräver en tillfällig lösning under tre år framåt.
Den består i att Willys i höst flyttar ut i tillfälliga lokaler på intilliggande parkeringsplats.

– Det blir en bra lösning med den tillfälliga butiken och vi är nöjda med att vi kommer att kunna ha i princip samma sortiment, erbjudande och service även under byggtiden, säger Willys etableringschef Tor Gullberg.

Dela denna nyhet i dina sociala medier eller via e-post:

LinkedIn
Facebook
Twitter
E-post

Annonser

NYHETER TILL DIN E-POST

Vi behandlar självklart era uppgifter enligt GDPR. Genom att bli prenumerant accepterar du vår personuppgiftspolicy. Läs mer här. Du kan avsluta prenumerationen när du vill.

Följ BUTIKSTRENDER PÅ SOCIALA MEDIER

08 – 121 514 56

Trend Publishing Scandinavia AB

Ansvarig utgivare: Dunia Jamil